POLICAJAC IZ SOMBORA SE UBIO SLUŽBENIM PIŠTOLJEM: Žena pronašla oproštajno pismo, zvala policiju, ali već je bilo kasno!

Autor:

Hronika

01.04.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubio se na izlazu iz grada.

POLICAJAC IZ SOMBORA SE UBIO SLUŽBENIM PIŠTOLJEM: Žena pronašla oproštajno pismo, zvala policiju, ali već je bilo kasno!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Telo B.J. (40), pripadnika Policijske uprave Sombor pronađeno je na izlazu iz grada prema Subotici, odnosno Bezdanu.

Po nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je u pitanju samoubistvo, počinjeno službenim pištoljem koji je pronađen pored tela.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je nesrećni čovek ostavio oproštajno pismo. Čim ga je pronašla, supruga je obavestila policiju, koja je odmah krenula u potragu za kolegom ali nažalost, nisu uspeli i da mu spasu život, piše Kurir.

Po nezvaničnim informacijama, nesrećni policajac je bio u velikim dugovima. Da li je to presudilo da se odluči na samoubistvo, utvrdiće istraga.

B.J. je iza sebe ostavio suprugu i četvoro dece, od koje je najmlađe tek prohodalo.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading