RASKINULI PA OTIŠLI NA PUTOVANJE DA NE PROPADNE: Odmah rasporedili gde ko spava, evo ko je prvi popustio - SVE GORELO!

Autor:

Lifestyle

09.02.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši par postao je prava senzacija kada su otkrili da zajedno idu na odmor iako nisu u vezi, samo jer niko ne želi da odustane.

RASKINULI PA OTIŠLI NA PUTOVANJE DA NE PROPADNE: Odmah rasporedili gde ko spava, evo ko je prvi popustio - SVE GORELO!

Foto: Tik tok/documentwithmi

Mimi i njen bivši dečko odlučili su da odu na Bali, uprkos tome što su raskinuli pre sedam meseci. Razlog odlaska na put je njihova tvrdoglavost jer nisu mogli da dobiju nazad novac, pa su rešili da putovanje svakako iskoriste.

- Kad ste rezervisali putovanje na Bali bez mogućnosti povrata novca godinu dana unapred, ali ste raskinuli pre 7 meseci - glasi objašnjenje videa koji su postavili. Video je izazvao takvu pažnju da je za nedelju dana prikupio 35 miliona pregleda.

Devojka je pokazala vilu gde je odsela sa bivšim dečkom, a kada je snimila i spavaću sobu, setila se da ima problem. Naime, oni su rezervisali apartman sa samo jednom spavaćom sobom. Odluka je pala da momak spava na kauču, što je bez pogovora prihvatio. Ipak, u jednom od videa gde je devojka svakodnevno snimala šta rade, zabeleženo je kako leži pored nje dok ona prima infuziju.

Foto: TikTok/ documentwithmi

Bivši dečko leži sa njom na krevetu

Krevet sa baldahinima i predivan bazen upotpunili su mesto gde su odseli. Ljudi su uživali u ovakvoj atmosferi koju su zaista uspeli da dočaraju u videu, ali su odmah postali skeptični kako nema šanse da će spavati odvojeno, piše "Njujork post". I pored svih sumnji, oni su se odlično zabavljali, a ako je suditi prema osmehu ovog momka, možda ipak nije sve završeno.

@documentwithmi Replying to @Kynlee Dahl what happens in Bali stays in Bali ? #balivlog #balitravel ♬ original sound - Mimi

Tokom odmora njima je bilo prijatno, pa su zajedno vežbali, išli u teretanu, čak i ležali zajedno na krevetu, ali Mimi je rekla da pomirenje nije moguće. S obzirom na to da nisu prvi par koji je otputovao na ovaj način jedan korisnik društvene mreže se našalio:

- Svi ćete se vratiti u braku, ovo je baš zanimljivo - napisao je.

- Činjenica je da ste ipak otišli zajedno - dodali su.

Sličnih komentara bilo je na stotinu, ali oni još uvek nisu otkrili da li je nešto više bilo među njima, što je sve najviše i zanimalo. Ipak, hemija je prisutna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading