UDALA SE TIFANI, ĆERKA DONALDA TRAMPA: Čarobna venčanica oduševila SVET, a Ivanka "iskopirala" haljinu ove glumice (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

14.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udala se ćerka Donalda Trampa, a raskoš i glamur opisuju ovo slavlje.

UDALA SE TIFANI, ĆERKA DONALDA TRAMPA: Čarobna venčanica oduševila SVET, a Ivanka "iskopirala" haljinu ove  glumice (FOTO)

Foto: shutterstock

Tifani Tramp (29) juče se udala za Američkog preduzetnika egipatskog porekla Majkla Bulosa (25) na porodičnom imanju Mar-a-Lago. Da podsetimo, Tifani i njen četiri godine mlađi suprug Majkl verili su se u januaru ove godine u dvorištu Bele kuće. Verenički prsten koštao je 1,2 miliona dolara.

Već godinama šuška se da Donald Tramp nije u dobrim odnosima sa ćerkom, ali nije hteo da potpuno uništi ćerkino večanje, te je isto održano na njegovom imanju. On je čak odveo do oltara. Tifani je za tu priliku odabrala raskošnu venčanicu, a kasnije se presvukla u nešto udobnije.

 

Tifani je u drugoj venčanici pozdravila goste i odigrala prvi ples sa suprugom, a zvanice su ih pozdravile aplauzom.

 

Kuma je bila mladina polusestra Ivanka Tramp, ćerka Donalda Trampa i njegove prve supruge Ivane. Ona je između ostalog poslovna žena i model. Blistala je u raskošnoj toaleti u blavoj boji, a inspiracija joj je bila očigledno glumica Grejs Keli. Ona je na odličan način ponela nežnoplavu haljinu, a krojačica je očigledno uspela da napravi vernu repliku. Haljina odiše grčkim stilom i Ivanki odlično stoji. Reč je o kreaciji Elija Saba, a neki su komentarsali da je zasenila mladu.

Kako se vama dopada?

 

 

Inače,  Ivanka Tramp je navodno miljenica Donalda Trampa, dok je za Tifani jednom prilikom Tramp naveo kako mu nije mezimica, već zapravo, "najmanje draga", ali na njenom venčanju nije štedeo. Očigledno je uradio sve da ona bude zadovoljna taj dan. Ona je odrasla uz majku Marlu Mejpls, koja je bila druga Donaldova supruga. Sadašnja supruga Donalda Trampa je Melanija, koja često oduševljava javnost besprekosnim stilom, a njeni modni odabiri bili su dodatno u centru pažnje kada je vreme provodila u Beloj kući. Ona se retko pojavljuje u javnosti od kada je njen suprug, Donald Tramp izgubio na predsedničkim izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading