OSVOJIO SAM JE ZA PET MINUTA: Milan Popović otkrio kako su se Severina i on upoznali, a onda progovorio o njenom KUĆNOM VIDEU!

Autor:

Zabava

14.11.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Popović progovorio o Severininom videu zbog kog je bila na strubu srama

OSVOJIO SAM JE ZA PET MINUTA: Milan Popović otkrio kako su se Severina i on upoznali, a onda progovorio o njenom KUĆNOM VIDEU!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

"Kralj bakra" Milan Popović i pevačica Severina Vučković jedno vreme su bili u braku, u kom su dobili sina Aleksandra, a sada je "kralj bakra" otkrio kako su se njih dvoje upoznali.

Popović je otkrio da je Severinu upoznao u Crnoj Gori i osvojio za pet minuta, zbog neke vrste izazova od kapetana broda.

- Bio sam u Budvi, na brodu i razgovarao sam telefonom sa nekom drugom hrvatskom pevačicom. Uglavnom, imao sam devojku Miju kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala sa kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla ona kod mene i kaže "lako je tebi da pričaš sa njom, ali ajde smuvaj Severinu". Ja na to kažem da mi treba samo 5 minuta da je smuvam. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa - rekao je biznismen na Kurir televiziji.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Popović

Potom je prokomentarisao Severinin kućni video.

- Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Majamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostale nisu. Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sećam gde. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka devojka ima neki kućni video - rekao je Popović.

Republika

Foto: Instagram

Severina Vučković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading