MELANIJA TRAMP NIKAD PROVOKATIVNIJA: Posle dužeg vremena pojavila se nasmejana u kombinaciji koja nikog ne ostavlja ravnodušnim (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

10.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo zbog čega važi za jednu od bolje obučenih dama.

MELANIJA TRAMP NIKAD PROVOKATIVNIJA: Posle dužeg vremena pojavila se nasmejana u kombinaciji koja nikog ne ostavlja ravnodušnim (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp godinama gradi svoj besprekorni stil, a njeni modni odabiri bili su dodatno u centru pažnje kada je vreme provodila u Beloj kući. Ona se retko pojavljuje u javnosti od kada je njen suprug, Donald Tramp izgubio na predsedničkim izborima, ali gde god da se pojavi izaziva samo oduševljenje.

Njen stajling dosta je praktičan, te se može iskopirati za različite prilike. Skladno, umereno i elegatno još jednom je sinonim za njen stil. Na prvi pogled deluje kao da na sebi ima crnu bluzu bez rukava i sivu suknju, a zapravo ona je ponela haljinu sa potpisom brenda Aleksandar Mekvin čija je vrednost 1.990 dolara. Primećujemo da ona retko nosi nakit, te je i ovog puta ostala dosledna svom stilu. A zanimljivo je kako se promenila, te je kada je bila mlađa imala vlastiti brend nakita.

Pogledajte u galeriji stajling koji je ponovo oduševio javnost:

Da podsetimo, Melanija Tramp rođena je kao Melanija Knavs u Sevnici, malom gradu oko sat vremena vožnje od Ljubljane, glavnog grada Slovenije, govori četiri jezika i oduvek je bila velika podrška svom suprugu. Postoji samo jedan razlog zbog kog ona nije tako tradicionalna, pozirila je nega za jedan časopis. Studirala je dizajn i arhitekturu, a sa 18 godina počela je svoj rad u modnoj agenciji. Imala je i svoj brend nakita, a na žurci na njujorškoj Nedelji mode upoznala Trampa. Za njega se udala 2005. godine, a sina su dobili 2006. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading