DIZAJNERKA "LUJ VITONA" ŽIVI U PEĆINI: Zarađuje milione i svi ŠOKIRANO gledaju u stenu u kojoj stanuje! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

09.11.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste znali da jedna od najvažnijih osoba poznate marke živi u kući nalik pečini?

DIZAJNERKA "LUJ VITONA" ŽIVI U PEĆINI: Zarađuje milione i svi ŠOKIRANO gledaju u stenu u kojoj stanuje! (FOTO/VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Jedna od dizajnerki popularnog brenda "Luj Viton" živi u kući nalik pećini. Kada spomenemo dizajnere i druga popularna zanimanja u svetu mode, prva aoscijacija je novac, bogatstvo, prestiž...Tu ne zaostaje ni Frančeska Amfiteatrof, koja živi u domu kao iz bajke! Ona je čuvena dizajnerka nakita i satova, a vreme provodi tako što se odmara u retko naseljenom kraju. Ona je pomerila sve granice kada je reč o stambenom prostoru, a ovo će se posebno dopasti onima koji naginju ka "neobičnom prostoru za život".

Za svoj kutak mira izabrala je malo ostrvo Ventotene u Tirenskom moru. Ona je na Instagramu podelila deo svoje bajke u kojoj živi, a svaki deo njenog životnog prostora izuzetno je zanimljiv. U njenom domu dominira bela boja, a ona je posebnu pažnju posvetila dnevnom boravku i kuhinji.

 

 

Vidimo da je dizajnerki bitno da svaki deo njene kuće bude osvetljen. U centru prostorije nalazi se otvorena kuhinja, a pažnju svakako privlači i neobični kamin.

Dnevna soba ima ogorman prostor gde gosti mogu da se raskomote, sama garnitura je zanimljivog oblika, a po neki zlatni element dodatno ističe lepotu prostorije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jo ellison (@jellison22)

 

Minimalni detalji ovoga puta oličje su ukusa i mere koju popularna dizajnerka zasigurno ima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by How To Spend It (@fthtsi)

 

Dom je sagradila preko aplikacije 

Dizajnerka je učestovala u radovima tako što je komunicirala preko aplikacije Vacap, u nekom momentu je pomislila da je čak preambiciozna te da ovo neće uspeti da uradi. Ona nije bila prisutna kada su počeli sa gradnjom, a imala je i poteškoća jer je materijal trebalo da stigne na ostrvo koje je udaljeno, pak rezultat nije izostao nakon mnogo truda. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading