SKANDAL! Rukometašice NAMESTILE MEČ na Evropskom prvenstvu? (VIDEO)

Autor:

Sport

10.11.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti predmet ispitivanja.

SKANDAL! Rukometašice NAMESTILE MEČ na Evropskom prvenstvu? (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/(Un)informed Handball Hour

Detalj sa sumnjivog meča između Nemačke i Španije, Evropsko prvenstvo u rukometu za žene

Veliki skandal trese evropski rukomet.

Najbolje selekcije Starog kontinenta u ženskom rukometu takmiče se za titulu, a turnir je stigao do drugog kruga. Naše rukometašice odigrale su katastrofalno i već su eliminisane, ali se bar nisu služile prljavim radnjama kako bi došle do rezultata.

Upravo jedna takva, veoma sumnjiva radnja, desila se na meču Nemačke i Španije. U poslednjim trenucima utakmice Španija je vodila sa 23:20, a Nemice su imale napad i izgubile loptu. Umesto da mirno privedu meč kraju rukometašice Španije doslovno su bacile loptu nazad Nemicama koje su u sledećem napadu stigle do 23:21.

 

 

Zbog čega je sve ovo sumnjivo?

U narednu rundu su na ovaj način prošle Španija i Nemačka, a eliminisana je Poljska. Uz to, Španija u drugu fazu nosi dva boda, a da je pobedila sa tri ili više razlike Poljakinje bi otišle dalje, dok bi Španjolke bez bodova išle u drugi krug. Kako je ovo moguće?

Na kraju grupne faze napravio se krug od tri reprezentacije gde je najgore prošla Poljska. Crna Gora je u ovoj grupi upisala sve tri pobede, a pored Crnogorki plasman dalje su, dakle, obezbedile Španjolke i Nemice. U krugu u kom su se našle Španija, Nemačka i Poljska postignuti su sledeći rezultati:

Nemačka - Poljska 25:23

Poljska - Španija 22:21

Španija - Nemačka 23:21

Dakle, da se meč Španije i Nemačke završio sa tri ili više golova razlike za Španjolke, Poljakinje bi bile druge, Španija treća, a Nemačka bi ispala. Na ovaj način Španija je druga, Nemačka treća, a Poljska je ispala i ovaj slučaj moraće da se ispita jer je reč o veoma sumnjivim radnjama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading