PUDING KIM KARDAŠIJAN UKUSNIJI JE OD BILO KOG SLATKIŠA: Starleta zna šta radi, OBOŽAVAĆETE GA! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.10.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Probajte čia puding po receptu Kim Kardašijan.

PUDING KIM KARDAŠIJAN UKUSNIJI JE OD BILO KOG SLATKIŠA: Starleta zna šta radi, OBOŽAVAĆETE GA! (FOTO)

Foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih starleta, Kim Kardašijan može da se pohvali nerealno zategnutim telom i oblom zadnjicom. Oni koji su pratili njihov rijaliti "U korak sa Kardašijanima" zainteresovali su se za njihov život, ishranu i druge navike. Poznato je da popularna porodica ne jede bilo šta već je na strogim dijetama i prate plan ishrane.

Tiktokerka Marija Mazalin podelila je recept za čia puding Kim Kardašijan. Kako i sama kaže "ona zna šta radi" i ovo je prava fantazija ukusa.

Recept za dve osobe:

Četiri kašike čia semenki

240 mililitara mleka

Dve do tri kašike meda

Dve kašike kakao praha

75 grama čokolade za kuvanje

Foto: TikTok/ marijamazalin

Puding po receptu Kim Kardašijan

Priprema:

1. U činiji  izmešajte sve sastojke osim čokolade za kuvanje.

2. Pustite da stoje 15min ili više uz povremeno mešanje, dok se skroz ne zgusne.

3. Ako pravite čokoladnu verziju, za to vreme otopite čokoladu za kuvanje (u mikrotalasnoj ili na pari tako da zagrejete vodu u šerpi, a na njega stavite činiju u koju ide čokolada dok se ne otopi).

4. Otopljenom čokoladom prekrijete puding.

5. Stavite u frižider na 15min ili više to jest dok se čokolada skroz ne stvrdne (može i preko noći), objasnila je tiktokerka.

@marijamazalin Kim Kardashian Chia Puding 😍 SASTOJCI - za dvije porcije u jednoj zdjelici kao u videu (imam desert za 2 dana, može se čuvati u hladnjaku) • 4 žlice chia sjemenki K Bio iz @Kaufland Hrvatska • 240ml mlijeko (jedna puna do vrha čaša od 200ml) • 2-3 žlice meda (više ako volite slađe)
Sljedeće sastojke ona ne stavlja, ali je moj twist jer volim čokoladni okus: • 2 žlice kakao (otresene, ne vrhom pune) • 75g čokolada za kuhanje RECEPT 1. U zdjelici izmiješajte sve sastojke osim čokolade za kuhanje 2. Pustite da odstoje 15min ili više uz povremeno miješanje, dok se skroz ne zgusne 3. Ako radite čokoladnu verziju, za to vrijeme otopite čokoladu za kuhanje (u mikrovalnoj ili na pari tako za zavrijete vodu u lončiću, a na njega stavite zdjelicu u koju ide čokolada dok se ne otopi) 4. Otopljenom čokoladom prekrijete puding 5. Stavite u hladnjak na 15min ili više tj. dok se čokolada skroz ne stvrdne (može i preko noći) ❣️ENGLISH INGREDIENTS - for two portions in one bowl as in the video (can be stored in the refrigerator) • 4 tbsp chia seeds • 1 cup milk (240ml) • 2-3 tbsp honey (more if you like it sweeter) She doesn’t put the following ingredients, but it’s my twist because I like the chocolate taste: • 2 tbsp cocoa • 75g dark chocolate RECIPE 1. Mix all the ingredients in a bowl except dark chocolate 2. Let it rest for at least 15 min, stirring occasionally, until it thickens completely 3. If you are making the chocolate version, during this time, melt the chocolate 4. Cover the pudding with melted chocolate 5. Put it in the refrigerator for 15 min or more - until the chocolate is completely thickened (or overnight) #kimkardashian #chia #pudding #recept #recipe #kauflandhrvatska #kaufland ♬ original sound - Marija Mazalin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading