SRPSKA INFLUENSERKA PODELILA DORUČAK KOJI MORATE PROBATI: Pravi se večeras za sutra, isprljate jednu posudu, a ukus je BOŽANSTVEN!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.10.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Recept Lee Stanković obavezno morate probati!

SRPSKA INFLUENSERKA PODELILA DORUČAK KOJI MORATE PROBATI: Pravi se večeras za sutra, isprljate jednu posudu, a ukus je BOŽANSTVEN!

Foto: Tiktok-lastankovic

Influenserka Lea Stanković izuzetno je popularna na TikTok - u zbog čega sve što objavi za čas postane viralno i izazove pažnju. Ovoga puta pokazala je kako pravi svoju domaću ovsenu kašu, što je odličan predlog za sve vas koji želite da imate ujutru spreman doručak bez prljanja tiganja i drugih posuda. 

Ovo je zdrava ali i ukusna ovsena kaša, obogaćena voćem i drugim hranjivim sastojcima.

Recept:

- ovsene pahuljice

- čia seme
- mleveni lan
- sirovi kakao prah
- veganski protein
- sojino mleko
- ovseni jogurt sa jabukom i cimetom
- višnje

Foto: Tiktok-lastankovic

Kaša Lee Stanković

Priprema:

U činiju sipajte ovsene pahuljice, dodajte lan, čia seme, sirovi kakao prah, veganski protein, mleko i jogurt, sjedinite i dodajte višnje. Poklopite u činiji i ostavite preko noći. Ujutru se poslužite i uživajte u hranjivom i ukusnom obroku koji ćete sigurno ponovo spremati.

Uživajte!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading