ON JE SMRŠAO 14, A ONA SEDAM KILOGRAMA ZA MESEC I PO DANA I NIKO NE MOŽE DA IH PREPOZNA: Jednostavna dijeta ŠEHEREZADE I ONURA zaludela je svet - PREPOLOVILI SE (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

07.09.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Halit Ergenč smršao je zbog uloge oko 14 kilograma uz pomoć sledećeg načina ishrane.

ON JE SMRŠAO 14, A ONA SEDAM KILOGRAMA ZA MESEC I PO DANA I NIKO NE MOŽE DA IH PREPOZNA: Jednostavna dijeta ŠEHEREZADE I ONURA zaludela je svet - PREPOLOVILI SE (FOTO)

Foto: Izvor: Instagram/ berguzarkorel

Halit Ergenč i Berguzar Korel

Halit Ergenč tokom glumačke karijere imao je projekte koji su mnogo doprineli njegovoj popularnosti. Između ostalog reč je o ulogama u serijama "Hiljadu i jedna noć" i "Sulejman Veličanstveni". Prva serija koju smo spomenuli nije mu donela samo novo glumačko već i ljubavno iskustvo. Zaljubio se u koleginicu Berguzar Korel koja je tada tumačila ulogu Šeherezade. Od tada popularni turski par ne prestaje da intrigira javnost. 

Ovoga puta nije reč ni o kakvom ljubavnom trouglu već o savetima koje je par podelio. Otkrili su kako su izgubili višak kilograma. Halit je zbog uloge pukovnika za oko mesec i po dana smršao 14 kilograma. Reč je o ulozi u seriji "Ti si moja domovina", gde se sa suprugom vratio pred kamere. Osim drugih priprema, ova uloga uključivala je i rigoroznu dijetu kako bi lik bio kompletan.

- Jedem sirovo povrće, meso konzumiram nedovoljno pečeno - rekao je.

Halit je igrao lik Dževdeta, a njegova supruga lepu Azize. Halit je otkrio da osim što je jeo nedovoljno pečeno meso, izbacio je iz ishrane šećer odnosno namirnice bogate rafinisanim šećerom, mlečne proizvode, ali i namirnice sa glutenom.

Strani mediji tada su preneli šta je on to jeo na snimanju:

- Celer

- Sirov spanać

- Cveklu

- Šargarepu

- Zelene jabuke

- Đumbir

Njegova supruga Berguzar osmislila je jelovnik i tako ga podržala. Takođe, ona je smršala sedam kilograma. Nisu sve izbacili iz ishrane, već su često konzumirali slatkiše ali od pomorandže, urmi ili grickalice od lana, krekere od badema, kakao puter i slično, prenose strani mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading