BOLEST JE BILA JAČA: Hurem se iza scene borila sa pravom torturom, njen odlazak je fanovima preteško pao!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.01.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turska glumica je tokom snimanja serije "Sulejman veličanstveni" strašno patila.

BOLEST JE BILA JAČA: Hurem se iza scene borila sa pravom torturom, njen odlazak je fanovima preteško pao!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Pantene Türkiye

Merjem Uzerli (39) proslavila se ulogom Hurem u seriji "Sulejman veličanstveni", ipak pričalo se da je morala da napusti seriju pred kraj zbog bolesti. Turska glumica poreklom je iz Nemačke i jedno od četvoro dece. Glumom se bavi već deset godina, a imala je mnogobrojne uspešne projekte. Jedan od njih definitivno je i uloga sultanije Hurem u popularnoj seriji koja se emitovala i u Srbiji. Tom ulogom napravila je veliki zaokret u karijeri. Zanimlljivo je da je paralelno učila turski jezik dok je snimala serije.

Kada je glumila sultaniju, jednu od izazovnijih uloga u njenom životu, pričalo se da tada ekipa sa seta nije imala mnogo osećaja, već su vršili pritisak. Navodno je tokom snimanja imala psihičkih problema tako da je glumica potražila pomoć stručnjaka. Lečila se u Nemačkoj, a nakon toga se vratila u Tursku. Ona je takorečeno "izgorela" tokom snimanja od previše pritiska, odnosno usled preopterećenosti zbog poslovnih i porodičnih problema. 

Tako da, za nju je uloga Hurem bila veliki napor, iako smo svi videli samo ono što je lepo. Ipak, ona je prošla kroz "mnogobrojne lomove" jer je prilikom pripremanja za ulogu bila pod velikim pritiskom. Sama uloga bila je zahtevna i bile su potrebne pripreme kako bi se dočarala na pravi način. Ali, pokazalo se da se trud isplatilo i danas je jedna od popularnijih glumica u Turskoj.

Neki navode da joj je za ulogu bilo potrebno čak osam meseci da se spremi. Ona je provodila sate i sate na snimanjima, a kostimi, frizure i nakit bili su samo završni deo priprema, a ne centar priče. 

U pomenutoj seriji glumila je od 2011. do 2013. godine, a kasnije je zamenila koleginica i glumica Vahide Perčin. Takođe, tokon snimanja pojavila su se glasine da je Merjem bila u aferi sa kolegom Halitom Ergenčom, koji je tumačio ulogu Sultana Sulejmana. On je u braku sa lepom glumicom Berguzar Korel, sa kojom i danas uživa u ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading