POSLE ŠEST MESECI BRAKA OSTAVIO JE TRUDNU ZBOG ŠEHEREZADE: Ovo je prva supruga Halita Ergenča i prava je lepotica (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.04.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova glumica je bivša žena Halita Ergenča.

POSLE ŠEST MESECI BRAKA OSTAVIO JE TRUDNU ZBOG ŠEHEREZADE: Ovo je prva supruga Halita Ergenča i prava je lepotica (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Halit Ergenč tokom glumačke karijere imao je projekte koji su mnogo doprineli njegovoj popularnosti. Između ostalog reč je o ulogama u serijama "Hiljadu i jedna noć" i "Sulejman Veličanstveni". Prva serija koju smo spomenuli nije mu donela samo novo glumačko već i ljubavno iskustvo. Zaljubio se u koleginicu Berguzar Korel koja je tada tumačila ulogu Šeherezade.

Već je imao partnerku

Tada, on nije bio emotivno slobodan. Pričalo se da je njegova partnerka odnosno supruga Gizem Erman Sojsladi čekala dete sa njim, ali zbog razočarenja je abortirala. Takođe, pisalo se da je tokom brakorazvodne parnice nudio 250. 000 lira kako bi se što pre rastali. 

Foto: Promo foto

Halit u seriji "Sulejman Veličanstveni"

Početak ljubavne priče Gizem i Halita

Upoznali su se kada je snimao film "Prva ljubav" i nakon što su se zaljubili, on je insistirao da se venčaju. To se i dogodilo 2008. godine, a samo pola godine kasnije on je tražio razvod i to zbog koleginice Berguzar u koju se zaljubio. Njegova supruga tada je bila trudna, ali je odlučila da ne rodi dete jer nije želela da odrasta u takvom okruženju.

Četiri godine kasnije, pronašla je sreću pored reditelja Husejina Karabeja (52) i danas imaju sina. Sa druge strane, Halit i Berguzar su jedan od omiljenih turskih parova i u braku su od 2009. godine. Danas imaju troje dece, iako se  piše da je njihov odnos nestabilan izgleda da ipak odolevaju svim nedaćama. U jednom momentu, tokom snimanja serije "Sulejman Veličanstveni" pisalo se da Halit vara suprugu sa Džansu Dare, bivšom manekenkom koja je igrala ulogu Firuze. Ipak, Berguzar nikada nije poverovala u takve natpise.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading