NESTVARNA SITUACIJA: Zvezda serije "Breaking Bad" na klupi košarkaškog tima u Americi!

Autor:

Sport

28.03.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Djankarlo Espozito ili Rodni Teri?

NESTVARNA SITUACIJA: Zvezda serije "Breaking Bad" na klupi košarkaškog tima u Americi!

Foto: Tanjug/AP

Serija "Breaking Bad" je svakako jedna od najboljih svih vremena, a i u Srbiji je tokom godina stekla veliku popularnost.

Jedan od glavnih likova ove krimi-drame jeste Gustavo Fring, kog gotovo perfektno glumi Đankarlo Espozito. Ovaj čuveni glumac je poslednjih dana ponovo došao u žižu javnosti, ali ne zbog pojavljivanja u filmu ili seriji, već zbog jedne krajne bizarne situacije.

Naime, univerzitet Teksas je stigao do "Elite eight" faze na NCAA turniru, na kom se susreću najbolje koledž košarkaške ekipe, gde su sa 88:81 poraženi od univerziteta Majami.

Uprkos porazu, odlučili su da produže ugovor sa svojim trenerom Rodnijem Terijem, i to na njegov rođendan. Ipak, mnogobrojni fanovi koledž košarke su se zapitali da li je ugovor produžen sa Terijem, ili je možda mesto njega na mesto trenera stigao Đankarlo Espozito, zbog neverovatne sličnosti ove dve osobe.

Foto: Tanjug/AP

Rodni Teri, trener Teksasa

Iako je Espozito malo stariji, iz daljine se ta razlika gotovo i ne primećuje, što su brojni fanovi NCAA lige iskoristili i odlučili da se na ovu temu našale.

Inače, NCAA turnir je stigao do samog kraja, a posle burne dve nedelje i velikog broja iznenađenja, na F4 turniru u Hjustonu ćemo gledati UCONN, Majami, San Dijego Stejt, odnosno Florida Atlantik univezitet.

Polufinalni duel San Dijega i Florida Atlantika je zakazan za noć subota na nedelju u 00:09, dok će UCONN i Majami na teren u 02:49.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading