JOKIĆ ZAPALIO NBA LIGU: Srbin dao izjavu o kojoj BRUJI čitava Amerika!

Autor:

Sport

28.03.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za MVP nagradu ulazi u samu završnicu.

JOKIĆ ZAPALIO NBA LIGU: Srbin dao izjavu o kojoj BRUJI čitava Amerika!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa su savladali na svom terenu Filadelfija 76erse sa 116:111, čime su stigli do četvrtog vezanog trijumfa u NBA ligi.

Ovaj duel je imao i uvertiru, pošto je Džoel Embid, jedan od dvojice favorita za MVP nagradu, "pobegao" sa duela sa Nikolom Jokićem, a Srbin je zatim sjajnom partijom pokazao ko je zaista najkorisniji igrač regularnog dela sezone.

Ipak, po ko zna koji put, Jokić je pokazao prizemnost i skromnost, pa je nakon duela pohvalno pričao o svom glavnom rivalu u MVP trci, koji nije igrao meč u Denveru još od 2019. godine.

- Mislim da je on sjajan igrač. Ostaće upamćen kao jedan od njaboljih igrača u ligi. Embid je zver, toliko je talentovan. Može da može da šutira trojke, a dobar je defanzivac - rekao je Jokić posle meča.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić je pokazao ko je pravi MVP

Inače, centar Nagetsa je ponovo predvodio svoj tim do trijumfa, a ovaj put je ubacio 25 poena, uz čak 17 skokova i 12 asistencija. Najbolje ga je pratio Džamal Marej sa 19, dok je Brus Braun ubacio 18 poena.

Sa druge strane, osim Embida, nije bilo ni Džejmsa Hardena, što je najbolje iskoristio Tajris Maksi i ubacio 29 poena, ali ni to nije bilo dovoljno Filadelfiji da izbegne poraz u Koloradu.

Posle večerašnjeg meča, Denver se nalazi na skoru od 51 pobede i 24 poraza i zauzimaju čelo Zapada, dok su 76ersi treći u Istočnoj konferenciji, sa učinkom od 49 trijumfa i 26 neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading