POBEGULJA EMBID SE PRAVI TOŠA: Centar Filadelfije ZAGRMEO - "Neću"!

Autor:

Sport

27.03.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je superstar File bio neiskren?

POBEGULJA EMBID SE PRAVI TOŠA: Centar Filadelfije ZAGRMEO - "Neću"!

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid

Džoel Embid, centar Fildelfije koji je rešio da preskoči okršaj sa Nikolom Jokićem, izjavio je da ga trka za MVP priznanje ne interesuje.

Prvi strelac NBA lige navodno ne želi da učestvuje u popravljanju statistike, mada je to često činio, a to je pokušao da obrazloži rečima kako ne utiče presudno na dobijanje priznanja.

To dolazi prirodno. Čak i protiv Bulsa sam lako mogao da nabijam statistiku da sam hteo, ali to me nije zanimalo. Mogao sam da se vratim na teren, ostvarim tripl-dabl i nastavim niz od 30 poena ili šta god. Ali to me ne zanima - rekao je Embid za "Atletik".

 

 

Podsetimo, Embid tekuće sezone beleži 33,3 poena i 10,2 skoka po utakmici, nasuprot Srbinu koji je na ivici tripl-dabl proseka sa 24,9 koša, nepunih 12 uhvaćenih lopti i 9,9 asistencija.

Somborac je dva puta u nizu dobijao MVP priznanje, a pomenuti meč Denver - Fila biće odigran u noći između ponedeljka i utorka sa početkom od tri časa i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading