HOROSKOP ZA 6. 11. - Pred Lavovima je novi početak, Vage donose radikalne odluke

Autor:

Lifestyle

06.11.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Device ne možete da dođete do konstantnosti u svom životu. Na poslu ćete postići određen uspeh koji će vam doneti finansijski dobitak, ali ćete biti u svađi sa nadređenima. Na ljubavnom planu je takođe nestabilno jer se u vaš život vratila osoba iz prošlosti. U vama je to ponovo probudilo osećanja, ali i donelo dilemu. To se ozbiljno odražava na vaše telo, koje zbog loše ishrane nastavlja da raste. Zbog toga će biti jako bitno da što pre regulišete ishranu, inače će vam biti potrebna nova garderoba.

Vage na vašem ljubavnom planu ne cvetaju ruže. Pripadnici ovog znaka koji već duže vreme ne mogu da istolerišu loše ponašanje partnera mogu doneti radikalne odluke. To bi moglo da znači udaljavanje, ali u nekim slučajevima i raskid. Kada se sve to iskombinuje sa problemima na poslu, i ne čudi što teško zaspiote noću.

Pozitivan primer na astrološkoj sceni danas daju Lavovi. Ispred njih je novi ljubani početak, koji uvek sa sobom nosi lepe stvari, ali i mnogo izazova...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading