ZA OVA TRI ZNAKA ĆE NOVEMBAR BITI PRAVI PAKAO: Težak i izazovan period sledi, PROBLEMI stižu sa svih strana!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekaju ih problemi na svim poljima!

ZA OVA TRI ZNAKA ĆE NOVEMBAR BITI PRAVI PAKAO: Težak i izazovan period sledi, PROBLEMI stižu sa svih strana!

Foto: Shutterstock

Novembar će za njih biti veoma težak i izazovan. Astrolozi tvrde da će u svakodnevnom životu i komunikaciji sa svim bližnjima biti problema, ali da će ovih horoskopskim znakovima ipak najteže pasti. 

Škorpije

Preporučuje im se da slušaju intuiciju i da se potrude da ne reaguju burno. Izazovan period im sledi, i sve će im biti na ispitu. Savetuje im se poseban oprez jer postoji mogućnost da će napraviti životnu grešku. Ponekad i vaša intuicija može da pogreši.

Republika

Foto: shutterstock

Ova tri horoskopska znaka će doživeti pravi haos

 

Rak

Rakovima se savetuje oprez u ljubavnim i porodičnim odnosima. Svaka  malo grublja reč može da izazove lavinu ludila i svađa. Vi niste neko ko tek tako ulazi u sukob, ali ovog meseca bićete prozvani. Ako ne možete da podnesete pritisak, a biće jak, nemojte sve zadržavati u sebi. Pustite glas pa nek bude kako bude. Vaše zdravlje i psiha su na prvom mestu i nemaju cenu!

Bik 

Bikovi imaju osećaj kao da nose tonu na svojim leđima. I jeste tako! Vi ste jaki i možete puno da izdržite, ali i vama je potreban odmor. Izdržite smireno i jako do kraja meseca, a do tada  će biti promena u poslu, u porodici i ljubavnim odnosima. Zaista vam se drma kavez, ali od 25-og sve se popravlja. Budite istrajni i mudri kao što i jeste.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading