PRILAZE MI ŽENE, BILO JE BRAČNIH PONUDA: Jelenu Rozgu saleću udvarači, priznala da li je posle RASKIDA spremna za novu ljubav!

Autor:

Zabava

18.10.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila šok detalje koje do sad niko o njoj nije znao.

PRILAZE MI ŽENE, BILO JE BRAČNIH PONUDA: Jelenu Rozgu saleću udvarači, priznala da li je posle RASKIDA spremna za novu ljubav!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Hrvatska pevačica Jelena Rozga jedna je od najpoželjnijih žena s naših prostora, a o njenom ljubavnom životu nakon raskida sa Stjepanom Hauserom ne zna se gotovo ništa, jer o istom i ne želi da priča.

Iako ne govori javno o svom ljubavnom životu, ni sama ne može da porekne da udvarača ima na sve strane, ali i da neretko dobija ljubavne ponude i od žena. Kako tvrdi, na komplimentima koje dobije se samo kulturno zahvali, pa lepo objasni da joj veza nije prioritet u ovom periodu.

Republika

Foto: Live Production

Jelena Rozga

- Ima mnogo džentlmena koji mi prilaze gde god da me sretnu, tako da mislim da nismo još izgubili prave muškarce, kao što se priča. Prilaze mi i žene, ali, naravno, nisam zainteresovana za veze - bila je iskrena Rozga, pa otkrila da je čak dobijala i bračne ponude od žena:

- Bilo je i bračnih ponuda, to su sve komične situacije. Trenutno mi je fokus na karijeri i snimanju novih pesama. Ne volim previše da pričam o ljubavnom životu, to moju publiku ne zanima. Ljudi me vole zbog pesama, zbog energije koju jedni drugima prenosimo na koncertima, kada se družimo i mislim da to i treba da bude bitno. Ne znam šta ima neko od toga što ću da pričam naokolo s kim sam u vezi i ko je moj partner. To nije bitno - objasnila je pevačica.

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Rozga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading