OVAJ ZNAK JE SAM SEBI NAJGORI NEPRIJATELJ: Toliko su loši da drugi ni ne moraju da se trude da ih UNIŠTE

Autor: N.J.

Lifestyle

30.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan horoskopski znak je sam sebi najgori neprijatelj, tako da im drugi ne trebaju.

OVAJ ZNAK JE SAM SEBI NAJGORI NEPRIJATELJ: Toliko su loši da drugi ni ne moraju da se trude da ih UNIŠTE

Foto: Shutterstock

Depresivna devojka

Iako treba razmišljati o drugima i generalno tuđim osećanjima, ne bi trebalo zanemarivati sebe i svoje potrebe. Mnogi škode sebi nesvesno, kada se potpuno zanemare i stave neke druge ispred. Da li se vama tako nešto desilo?

Sledeći znak uvek je tu za druge, inteligentan je, sposoban ali i te kako misli na druge oko sebe. Znak koji je opterećen kontrolom, manipulacijom ali i pomalo tužan, to je Vodolija. Da li ste se prepoznale?

Foto: pixabay.com

Vodolija je znak koji se najčešće samouništava

Vodolije često same sebe uništavaju, a sigurno se pitate kako?

Vodolije su po prirodni neodlučne zbog čega im to “mrsi“ osećanja, odnosno ne znaju više šta žele. Kod njih je emocionalna ravnoteža izuzetno bitna, a kada je narušena Vodolije ne znaju da se snađu i šta treba da rade. Po prirodi nisu snalažljive kada im je unutrašnji mir narušen. Zbog toga osećaju se beznadežno, ne znaju da budu srećne, a tuga preovladava na svim poljima, što zna da bude iscrpljujuće.

Zato, ako se zaista osećate tako nemojte se povlačiti u sebe. Razgovarajte sa ljudima koji su vam bliski i koje volite. Kažite šta vam je na duši i nemojte se “zatvarati“. Provodite vreme u prirodi i radite ono u čemu uživate. Lepotu života probajte da vidite u malim stvarima. Uživajte na kafi, u rutini, kupovini, slobodnom vremenu sa bliskim osobama. Interesujte se za druge i nemojte se odmah sklanjati i povlačiti, bitno je da znate da za sve postoji rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading