OVAJ ZNAK JE SAM SEBI NAJGORI NEPRIJATELJ: Toliko su loši da drugi ni ne moraju da se trude da ih UNIŠTE

Autor: N.J.

Lifestyle

30.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jedan horoskopski znak je sam sebi najgori neprijatelj, tako da im drugi ne trebaju.

OVAJ ZNAK JE SAM SEBI NAJGORI NEPRIJATELJ: Toliko su loši da drugi ni ne moraju da se trude da ih UNIŠTE

Foto: Shutterstock

Depresivna devojka

Iako treba razmišljati o drugima i generalno tuđim osećanjima, ne bi trebalo zanemarivati sebe i svoje potrebe. Mnogi škode sebi nesvesno, kada se potpuno zanemare i stave neke druge ispred. Da li se vama tako nešto desilo?

Sledeći znak uvek je tu za druge, inteligentan je, sposoban ali i te kako misli na druge oko sebe. Znak koji je opterećen kontrolom, manipulacijom ali i pomalo tužan, to je Vodolija. Da li ste se prepoznale?

Foto: pixabay.com

Vodolija je znak koji se najčešće samouništava

Vodolije često same sebe uništavaju, a sigurno se pitate kako?

Vodolije su po prirodni neodlučne zbog čega im to “mrsi“ osećanja, odnosno ne znaju više šta žele. Kod njih je emocionalna ravnoteža izuzetno bitna, a kada je narušena Vodolije ne znaju da se snađu i šta treba da rade. Po prirodi nisu snalažljive kada im je unutrašnji mir narušen. Zbog toga osećaju se beznadežno, ne znaju da budu srećne, a tuga preovladava na svim poljima, što zna da bude iscrpljujuće.

Zato, ako se zaista osećate tako nemojte se povlačiti u sebe. Razgovarajte sa ljudima koji su vam bliski i koje volite. Kažite šta vam je na duši i nemojte se “zatvarati“. Provodite vreme u prirodi i radite ono u čemu uživate. Lepotu života probajte da vidite u malim stvarima. Uživajte na kafi, u rutini, kupovini, slobodnom vremenu sa bliskim osobama. Interesujte se za druge i nemojte se odmah sklanjati i povlačiti, bitno je da znate da za sve postoji rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading