ROĐENI U OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA NEMAJU SREĆE U LJUBAVI: Jedno im nikako nije JAČA STRANA, sve što "dohvate" UPROPASTE!

Autor: N.J.

Lifestyle

29.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako drugačije doživljava ljubav i nemaju svi sreće u vezi.

ROĐENI U OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA NEMAJU SREĆE U LJUBAVI: Jedno im nikako nije JAČA STRANA, sve što "dohvate" UPROPASTE!

Foto: shutterstock

Nesrećna devojka

Postoji više faktora koji otežavaju ljudima da pronađu ljubav i budu srećni u emotivnoj vezi. Astrolozi smatraju da je osobama rođenim u četiri horoskopska znaka teže da pronađu srodnu dušu, jer ih u tom poduhvatu ne prati sreća. Čak i ako uplove u mirnu i zdravu vezu, mogu se dogoditi promene.

1. Rak

Oni su osetljivi, pažljivi i zahtevni. Kad nekoga vole, daju sve od sebe, u potpunosti se fokusiraju na partnera i pokušavaju da ga usreće, a vlastite potrebe stavljaju u drugi plan. Osobe rođene u ovom vodenom znaku traže duboke veze i žude za stabilnošću i poverenjem u emotivnom odnosu. Zbog tih želja i straha od odbijanja ponekad mogu da se ponašaju izrazito posesivno. Kad su Rakovi povređeni, povlače se u sebe, a ta navika im otežava održavanje odnosa. Tako mogu da postanu najnesrećniji u ljubavi. 

Foto: pexels.com

Pojedini znaci Zodijaka imaju manje sreće u ljubavi od drugih

2. Škorpija

Osim što su lojalni svojim partnerima, njihovi posesivni i ljubomorni stavovi mogu da budu uzrok problema u vezama. Škorpije karakteriše strah od izdaje, a navika čuvanja tajni sprečava ih da nastave otvorenu komunikaciju. Stoga mogu da izazovu probleme u vezi i da budu nesrećni u ljubavi. Veza koja je bazirana na poverenju može da bude dobra za Škorpione, kako bi u potpunosti uživali u ljubavnoj vezi, piše "Sabah".

3. Jarac

Jarčevi imaju hladnu i ambicioznu prirodu i zato im je teško da se otvore i opuste u vezi. Njihova distancirana priroda orijentisana na uspeh može da utiče na njihovu "drugu polovinu" da se oseća zapostavljano. Takođe, visoki standardi i perfekcionistička priroda otežavaju Jarčevima da pronađu odgovarajuću osobu. Osobe rođene u ovom zemljanom znaku uvek očekuju najgore i imaju strah od zbližavanja, pa nemaju sreće u ljubavi i često su usamljeni.

Foto: shutterstock

Osobe rođene u znaku Jarca često nemaju sreće u emotivnim odnosima

4. Vodolija

Često se svađaju sa partnerima, a to im otežava povezivanje. Vodolije nikada ne vole mešanje u njihov lični prostor i žele da druga osoba bude poput njih. Iz tog razloga veoma im je teško da pronađu nekoga ko je poput njih i nesrećni su u ljubavi. Da bi održali zdrav emotivni odnos, Vodolija i njen partner moraju da razumeju jedno drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading