HEROJ ILI KUKAVICA: BRAT UBIJENE NIZAME OGLASIO SE NA FEJSBUKU, ali o svom ranjavanju i dalje ćuti!

Autor:

Hronika

30.09.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedim je ranjen u nogu, ali u javnosti do sada nije rekao ni reč za skoro dva meseca od tragedije u Gradačcu.

HEROJ ILI KUKAVICA: BRAT UBIJENE NIZAME OGLASIO SE NA FEJSBUKU, ali o svom ranjavanju i dalje ćuti!

Foto: ST/D. KADIĆ, Printscreen/facebook

Nedim Pamuković, brat od tetke brutalno ubijene Nizame Hećimović, prvi se našao na nišanu pomahnitalog ubice Nermina Sulejmanovića, 11. avgusta ove godine. 

Bio je u bolnici neko vreme, a nije se oglašavao za medije uprkos pozivima. Sada je na Fejsbuku napisao  pet-šest rečenica u kojima se osvrnuo na greške roditelja i sistema obrazovanja. Poručuje da ne treba ćutati.

Foto: Printscreen/facebook

Nermin Sulejmanović je prvo ranio Nedima pa ubio njegovu sestru

- Nisu nas učili u školama, a ni naši roditelji, niko nas nije učio da poštujemo sebe. Samo :"Ajde šuti biće bolje, strpi se". Jednom moraš reći. "Stani dosta je". Moraš ljudima postaviti granice i ne dati da ih prelaze, jer ako ne poštuješ sebe neće te niko poštovati - napisao je Nedim.

On je prema navodima suseda ranjen u nogu dok je bežao uz uzbrdicu iznad kuće.

- Nedim je priskočio u pomoć sestri Nizami videvši da je Nermin udara, ali kada je  video da ima pištolj pobegao je da spase živu glavu - ispričale su komšije porodice Pamuković kod koje se Nizama skrivala sa bebom od muža nasilnika. 

Na portalima u komentarima čitalaca brojni potpisnici su komentarisali kako je momak kukavički napustio lice mesta da sebe spase.

- Pravi junak, heroj, ma junačina koja je pobegla i ostavila sestru sa zlikovcem - napisao je jedan Vex.

Republika

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, instagram, facebook - Nizza Hecimovic

Nermin Sulejmanović ubio nevenčanu suprugu i majku svoje desetomesečne ćerke

Zijada Vuković Pamuković, Nizamina tetka, a Nedimova majka, ispričala je za medije da se ćerka njene sestre sedam dana skrivala kod nje u kući pre no što ju je Nermin pronašao.

 - Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju. Osmi dan je saznao gde se krije - rekla je Zijada verujući da je samo policija znala da je Nizama kod nje.

Tetka govori drugačije od komšiluka navodeći da je i ona bila na nišanu ubice.

- Nermin je došao, dole je na putu ostavio auto. Na glavni ulaz nije mogao da uđe. Ispalio je nekoliko metaka. Nekako je uspeo da uđe u kuću i prislonio mi je pištolj na glavu, vičući: "Gde je?!" - ispričala je Zijada.

Nizama se sakrila u sobu Zijadinog sina Nedima i zaključala. Nermin Sulejamnović je uzeo bebu, odneo je do kola i ostavio. Vratio se u kuću po Nizamu.

- Tu je bila vriska, drama, tukao ju je...Šakama je udarao. Kada su izašli iz kuće on je Nizamu vukao za kosu, e to nikada neću zaboraviti! Ona je stala nasred puta i plakala, pogledala je u mene i rekla mi: "Pomozi mi, tetka". Ja joj nisam mogla pomoći - ispričala je Zijada.

- Tu je ispalio metak, nije odmah mogao da uđe u sobu. Obišao je oko kuće. Uspeo je da razvali vrata i uđe u sobu. Mog Nedima je ranio u nogu i isterao ga napolje .

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem rils snimku koji je objavljivao uživo, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je teško ranjena Harisa Onder majka i supruga ubijenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading