SA NJIMA JE TEŠKO IZAĆI NA KRAJ! Rođeni u ova tri horoskopska znaka važe za veoma nezgodne i impulsivne osobe, posebno u LJUBAVNIM VEZAMA!

Autor:

Lifestyle

24.01.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znacima važe za izuzetno teške i impulsivne.

SA NJIMA JE TEŠKO IZAĆI NA KRAJ! Rođeni u ova tri horoskopska znaka važe za veoma nezgodne i impulsivne osobe, posebno u LJUBAVNIM VEZAMA!

Foto: www.pexels.com

Par u svađi

Reč je o osobama rođenim u znakovima Raka, Škorpije i Ovna.

Rak

Rak je emotivan horoskopski znak, ako oseti da ne dobija dovoljno pažnje, reaguje veoma ishitreno i burno. Rakovi mogu dosta da trpe, a onda počinju da se distanciraju od partnera. Toliko su osetljivi da je teško reći šta je to što im smeta i šta im je potrebno da bi se smirili.

Škorpija

Škorpija je povređena kada je neko ne tretira onako kako ona želi. Možda će postati ogorčena, ali će u svakom slučaju odbiti da pruži objašnjenje zašto nije zadovoljna ponašanjem svog partnera. Takođe, može iskaliti svoje frustracije na partneru, i bez obzira na sve šta će druga strana učiniti da ih smiri, to verovatno neće biti dovoljno.

Ovan

Ovan nije jedan od strpljivih znakova. Oni su impulsivni i ponekad mogu bez razmišljanja reći i najružnije stvari svom partneru. Naravno, nakon toga će osećati grižu savesti, ali tada je obično kasno.

Ovan može biti tvrdoglav, a kada nije po njiegovom, lako se naljuti. Pripadnici ovog znaka su osetljivi prema sopstvenim osećanjima, pa lako zaborave da uzmu u obzir emocije svog partnera, piše 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading