HOROSKOP ZA ČETVRTAK 6. 2. - Bikove na poslu čeka obrt kakvom se nisu nadali, Device upoznaju osobu koja će biti fatalna po njih

Autor:

Lifestyle

06.02.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Danas će biti obrta na poslu. Bikove očekuje promena planova koje su zacrtali usled nenadanih izmena. Zato, ukoliko ste pripremili rezervni plan, vreme je da ga upotrebite. Ukoliko nemate drugu opciju, ostaje vam da se prilagodite novonastaloj situaciji.

Device će procvetati u ljubavi jer će upoznati osobu kojoj ne mogu da odole. Ovo je sjajna prilika da se upustite u vezu punu naboja, strasti i fatalne privlačnosti.

Strelčevi bi u ovom periodu trebalo da se čuvaju prehlade i povedu računa o svom zdravlju. Ribe mogu da imaju glavobolju usled nerešenih problema. Vreme je da malo odmorite od svakodnevnih briga i posvetite se sebi i uživanju u onome što vas opušta.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading