Žene u ova 3 horoskopska znaka zrele su za izbegavanje! Za njih je veza NEMOGUĆA misija

Autor:

Lifestyle

22.11.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene u ova tri horoskopska znaka jako teško ostvaruju ljubavnu vezu. One prosto imaju takav karakter zbog kojeg teško opstaju u zajednici

RepublikaFoto: Photo by Simon Maage on Unsplash
Foto: Ilustracija

Ako želite ljubav za ceo život, to će sa njima biti najteže, skoro nemoguće!

Ovan

Žene u znaku Ovna moraju da kontrolišu i nagledaju svaki aspekt veze. Ne radi se o tome da vas ne poštuju kao osobu. Takve su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da i svaki detalj u vezi bude na svom mestu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi.

One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava, na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove.

Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.

Devica

Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Devica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije,

RepublikaFoto: pixabay.com

Device imaju nerazumno visoke standarde. Ona će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj bti žao što se loše osećate jer ste izneverili njena očekivanja.

Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, žene u znaku Škorpije su jedne od najzanimljivijih i najunikatnijih. One poseduju mnogo kvaliteta. Pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ono što im nedostaje jeste posvećenost. One rade stvari na određen način i mrze kada moraju da se prilagođavaju tuđim željama.

Potrebno je mnogo truda i posvećenosti kako bi ovakva žena posvetila sebe vezi sa vama. Većina muškaraca ostane razočarana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

22.11.2019 10:09

Horoskop,pa to pogotovo sad u ova vremena kod nas ne važe jer današnje žene su u većini za izbegavanja zbog njihovog shvatanja života,obaveza,poštenja i ponašanja.