SEKS I HOROSKOP: Rak voli da se mazi, Vodolija najperverznija

Autor:

Lifestyle

19.03.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi veruju da svaki od znakova ima svoje karakteristike kada je reč o vođenju ljubavi, a Srpski telegraf otkriva šta možete da očekujete od svog ljubavnog partnera.

RepublikaFoto: Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash
Astrolozi tvrde da horoskop ima veze sa seksom

OVAN

Seks s njima teško može preći u rutinu, a s obzirom na njihovu izdržljivost, retko kad će biti kratak. Ovnovi se mogu brzo naljutiti, ali opraštaju brže nego drugi znakovi i nisu zlopamtila. Vrlo su spontani i vole da iznenade svoje bližnje poklonima, od sitnica do ukusne večere. Na njih uvek možete računati da će se boriti, pa, ako treba, i potući za vas. Ne treba da brinete da će vam u vezi biti dosadno, život s njima je pun uzbuđenja i pustolovine.

Foto: pixabay.com

BIK

Bikovi su jedni od najodanijih pripadnika Zodijaka i osećaju veliko poštovanje prema partneru. Vrlo su senzualni i to se odražava na seksualni život - imaju jak libido i važan im je tuđi užitak. Ljude koje vole će razmaziti ekstravagantnim večerama, finim vinima i putovanjima. Nikad nećete morati da se pitate za njihove motive jer će vam oni sve direktno dati do znanja. U trenucima stresa Bik će uvek biti tu da vam pruži utehu i pobrine se za vas.

BLIZANCI

Njih istinski zanimaju brojne teme i uživaju da uče o svemu što zanima njihovog partnera. Mozak im radi brzo i generalno su veoma duhoviti, pa će uvek nasmejati partnera svojim dosetkama. S njima nećete morati da brinete zbog nedostatka komunikacije, oni će i ćutljive naterati da progovore. Prijateljstvo im je veoma bitno i svom partneru će prvenstveno biti prijatelji, pa tek onda ljubavnici. Naviknite se na njihove seksi provokacije.

RAK

Njima je urođeno da sebe daju drugima, tako da će se oni uvek brinuti o tome da je partneru dobro. Imaju razumevanja za duboke osećaje i stanja i ne boje se da pokažu svoja osećanja. Jedan od omiljenih načina za provođenje slobodnog vremena Raku je maženje s partnerom. Uvek se trude da seks bude strastven i pun osećanja. Ulažu puno vremena i energije da bi svoj dom učinili toplim i udobnim za sebe i partnera.

Foto: pixabay.com

LAV

Njihova snaga i samopouzdanje su vrlo privlačni. Znaju da pokažu svoja osećanja, pa vam uz njih neće nedostajati poljubaca, zagrljaja i dodira. Za Lavove je zaljubljenost najlepše stanje u životu i oni ljubav nikad ne uzimaju zdravo za gotovo. Zahvaljujući svojoj kreativnoj i strastvenoj prirodi, odlični su ljubavnici. Zaštitnički nastrojeni i snažni, Lavovi će uvek stati ispred vas da vas zaštite.

DEVICA

Devica će uvek biti tu da pruži potporu kad je partneru najviše potrebna pomoć. Razgovorljivi su i imaju široko polje interesa, pa vam s njima nikad neće nedostajati tema za razgovor. Ispod hladne spoljašnosti imaju krhku i toplu unutrašnjost, koja na videlo izlazi u ljubavnim vezama. Vrlo uredne i s ljubavlju prema redu, Device su odličan organizator doma i zajedničkog života. Teže savršenstvu u svim područjima života, što se odražava i na seks - uvek se trude da budu bolje.

VAGA

Urođena im je želja da ugađaju drugim ljudima, pa će tako uvek hteti da usreće svog partnera. Vage su vrlo šarmantne i romantične, pa ni posle deset godina veze neće prestati da zavode partnera. Predigra im je vrlo bitna i uvek će uzeti dovoljno vremena da bi se pobrinule da je partner zadovoljen. Njihova želja za lepim i stabilnim odnosom znači da će pre pokušati da razgovaraju, a ne da se svađaju. Vole udobnost i da budu okružene lepim stvarima, pa će to isto pružiti i partneru.

Foto: pixabay.com

ŠKORPIJA

Strastvenost i intenzitet u kombinaciji s jakim libidom je garant za dobar seks sa Škorpijom. Škorpija se ne boji intimnosti, već žudi za njom, te u vezi teži da ona postane duboka. Ljubavne veze, za razliku od flertova, shvataju vrlo ozbiljno, pa su u vezi odani partneri. Njihova tajanstvena priroda donosi večni i zanimljiv izazov za partnera. Škorpije su strastvene oko svega, od politike preko pitanja hrane, pa do umetnosti i ljubavi.

STRELAC

Optimističan pristup životu Strelca donosi u vezu pozitivnost, liberalnost i spremnost na kompromise. Ovaj pripadnik Zodijaka je uvek iskren, pa se možete pouzdati da će vam reći istinu i u lošoj situaciji. Po svojoj prirodi su nezavisni, pa će biti sigurni u ljubav partnera, čak i ako su razdvojeni. Strelac je idealista, pa će u svom partneru uvek težiti da vidi ono najbolje, a loše svesno ignorisati. Kako imaju puno energije, vođenje ljubavi sa Strelcem je prava sportska aktivnost.

JARAC

Pripadnik ovog znaka teži za ostvarenjem duboke, značajne i dugotrajne ljubavne veze. Jarac može da gleda okolo šta mu se nudi, ali on je znak za koji postoji najmanje šanse da će varati. Praktični su i u životu i u osećajnim pitanjima, pa će izbegavati dramatizaciju kad god mogu. U seksu su otvoreni i vole da preuzmu inicijativu na sebe, a imaju jak libido, koji se ne smanjuje s godinama. U kojoj god situaciji bili, na Jarca se uvek možete osloniti jer će vam on uporno davati potporu.

Foto: pixabay.com

VODOLIJA

U vezi s Vodolijom osećaćete se kao da ste u ljubavi sa svojim najboljim prijateljem. Vodolija živi u svetu ideja i kreativnosti, pa ćete s njima moći da razgovarate i o nezamislivim stvarima. Pripadnik ovog znaka je ljubitelj pravednosti, pa će i u vezi težiti ravnopravnosti, gde ćete oboje srećni. Veza s Vodolijom definitivno će obogatiti vaš društveni život, oni imaju najviše prijatelja u Zodijaku. Zbog svoje kreativne prirode, oni su jedan od najperverznijih znakova u krevetu.

RIBE

Pripadnici ovog znaka su vrlo senzualni i spremni na seks bilo kad i bilo gde. Njihova intuicija je legendarna, pa često predviđaju potrebe, misli i želje partnera bez potrebe da im se išta kaže. Ribe izražavaju svoju ljubav i divljenje na originalne i predivne, gotovo poetske načine. Oni su spremni da žrtvuju sve zbog veze i partnera, a to naknadno neće zamerati. Pošto su teški romantičari, ljubav s njima je nešto što se može porediti s ljubavima s velikog platna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading