VIDEO: Prešao milion kilometara bez kvara

Autor: mondo.rs

Razonoda

14.11.2018

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački muzičar Jerner Jung prešao je milion kilometara u "Subaru Foresteru" prve generacije.

RepublikaFoto: Printskrin: youtube.com/ subarueurope
Prešao je milion kilometara

Iako ima dvadeset godina, ovaj prvi pravi krosover model nikada nije izdao Jernera, iako ga nije štedeo vozeći ga po svakakvim putevima i vremenskim uslovima.

- Uvek sam vodio računa da redovne servise obavljam na vreme i da uvek kupujem originalne rezervne delove - rekao je Jerner, poznatiji pod nadimkom Džeri.

Jerner je ispričao da je jednom vraćajući se iz Švajcarske, u Alpima zatekao zatvoren put zbog snega. Međutim, on se nije obazirao na zabranu i bez problema je "Foresterom" sa letnjim gumama i bez lanaca prošao zavejan drum.

Video zapis pogledajte ispod.

"Subaru Forester" prve generacije se proizvodio od 1997. do 2002. godine. Ima čuveni dvolitarski "bokser" motor koji razvija 123 konjske snage. Snaga se prenosi na, naravno, sve točkove preko petostepenog ručnog menjača.

Inače, prema istraživanju kompanije IHS Markit, čak 97 odsto modela ove japanske kompanije kupljenih u Evropi u poslednjih deset godina je i dalje na putevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading