KUJU PLANOVE IZA ZATVORENIH VRATA!? Sastala se opozicija, za stolom Zavetnici, DSS i Dveri!

Autor:

Vesti

05.04.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je u toku veliki sastanak opozicije na temu aktuelne situacije u vezi sa izbornim rezultatima za Skupštinu grada Beograda.

KUJU PLANOVE IZA ZATVORENIH VRATA!? Sastala se opozicija, za stolom Zavetnici, DSS i Dveri!

Foto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ

Sastanku prisustvuju, osim predstavnika koalicije "Ujedinjeni za pobedu Beograda" i koalicije "Moramo", i predstavnici "Zavetnika" i koalicija okupljenih oko DSS i Dveri.

Prema poslednjim, preliminarnim rezultatima izbora koje je saopštio GIK, SNS i SPS u gradskoj skupštini imaju minimalnu većinu od 56 mandata, dok opozicione partije koje su se danas okupile imaju 54 mandata.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade R

05.04.2022 16:04

E jake li patriote! Pregovaraju sa Đilasom pulenima! Bruka!

Karma

06.04.2022 18:52

@Rade R - Sada su Zavetnica, Boško i Jovanović pokazali o kakvim se "desničarima" ustvari radi i kakve su oni patriote - zarad fotelje u Beogradu oni su bezobrazno i krajnje pokvareno prevarili sve svoje birače. Da se kladimo da na sledećim izborima neće dobaciti ni do 2% glasova jer će ih građani "nagraditi" za ovu svinjariju i prevaru? Ako zaista uđu u koaliciju sa Đilasom pljunuli su ljudima koji su za njih glasali u lice i poručili im: ko vam kriv kad ste budale