REŠENA MISTERIJA IZBORNE NOĆI: Otkriveno zašto Ujedinjena opozicija nije objavila svoju procenu rezultata u Beogradu

Autor:

Vesti

04.04.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U štabu izborne liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije" u izbornoj noći došlo je do velikog kvara na sistemu za javljanje i obradu podataka o prebrojanim glasovima, pa su rezultati sa izbornih mesta praktično prestali da stižu u centralu.

REŠENA MISTERIJA IZBORNE NOĆI: Otkriveno zašto Ujedinjena opozicija nije objavila svoju procenu rezultata u Beogradu

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Kako otkriva izvor Blica blizak Stranci slobode i pravde, koalicija oko stranke Dragana Đilasa je na taj način u izbornoj noći izgubila mogućnost da kontroliše proces prikupljanja podataka o prebrojanim glasovima.

- Sve veze sa biračkim mestima su nam na taj način praktično bile prekinute. Nismo znali ništa od podataka sa terena. To je razlog zašto cele noći nismo izašli ni sa kakvim brojkama i procentima - kaže sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Kako saznaje Blic, nakon što je portal objavljio prve procene izbornih rezultata postojala je mogućnost da Ujedinjeni za pobedu Srbije objave da ne priznaju rezultate izbora.

Ipak, od te ideje se odustalo kada se videlo koliko slave u redovima koalicije Moramo zbog prelaska cenzusa i na republičkom i na beogradskom nivou.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Спаситељ

05.04.2022 05:40

Изгледа им ишчупали кабал