Iskasapljeni bokser iz Kragujevca zaćutao pred policijom: Ne sećam se ko se iživljavao nada mnom

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

12.11.2018

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne sećam se kako je došlo do tuče niti ko se iživljavao nada mnom", rekao je policiji Jovica Lešnjak (24), bivši bokser iz Kragujevca kog su zverski sekli i tukli u noćnom klubu "Volpe" u tom gradu.

RepublikaFoto: googlemaps/Bojan Pavlovic
Ovde se dogodilo brutalno mučenje: Kafić "Volpe" u Kragujevcu

Braća Božidar (30) i Marko (31) Božović jedini su privedeni zbog sumnje da su sa još nekoliko osoba za kojima policija intenzivno traga, 3. novembra ove godine u noćnom klubu "Volpe" u centru grada fizički napali više osoba među kojima i zverski mučenog Lešnjaka, ali i dvojicu pripadnika Žandarmerije van dužnosti.

Prepoznao ga žandarm

Njih je prepoznao pripadnik kraljevačke Žandarmerije S. T. koji je takođe zadobio povrede u incidentu.

On i njegov kolega su zadobili povrede uveta i jagodične kosti, a jednom je u metežu ispao pištolj koji je kasnije pronađen i vraćen.

Pored toga, policija je pronašla nož za koji se sumnja da su njime nanete povrede Lešnjaku, a očekuje se da DNK analize utvrde činjenice.

Kako navode izvori bliski istrazi, Lešnjak je dao izjavu policiji i to rekavši da se ne seća kako je došlo do incidenta, niti ko su ljudi koji su nasrnuli na njega.

 

 

Ipak, svedoci ovog brutalnog maltretiranja ispričali su za "Blic" da je reč o konfliktu dva klana. Svađa je počela kada je jedna grupa došla u klub, a kako je verbalni konflikt pretio da preraste u nešto veće, intervenisalo je obezbeđenje kluba i pripadnici drugog klana, koji inače drže klub "Volpe".

Tada je nastala opšta tuča, a napadači su Lešnjaka odneli u deo kluba koji nije bio pokriven kamerama, i tamo počeli sa iživljavanjem. Oni su ga polomljenim flašama, nožem i drugim oštrim predmetima sekli i drali mu kožu.

Otpuzao do ulice

Lešnjak je potom otpuzeo do ulice jer zbog nanetih povreda i, ispostaviće se kasnije, isečenih nerava i tetiva nije mogao da hoda.

- Bilo je strašno, uplašila sam se kao nikada u životu. Krvi je bilo toliko da smo skoro svi bili isprskani. Takav je strah zavladao da nisam mogla da uzmem mobilni telefon da pozovem pomoć - ispričala je za "Blic" devojka koja se u klubu zadesila sa drugaricama.

Poznat policiji

Kako je "Blic" saznao iz pouzdanih izvora, povređeni Lešnjak je vlasnik kafića u naselju Aerodrom. Bavio se boksom, a policije je poznat zbog učestvovanja u tučama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading