Aca Lukas nakon saslušanja: Saša Popović nije morao da zove policiju! Doneo bih mu ja sat!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas oglasio se povodom saslušanja u policiji zbog sumnje da je nosio sat koji je ukraden vlasniku "Grand produkcije" Saši Popoviću. Poznati folker potvrdio je pisanje našeg lista da je razgovarao sa inspektorima kojima je dokazao da njegov sat nije kraden, a svakako nije Popovićev, i rekao da je prvi čovek "Granda" mogao to i lično da ga pita, a ne da mu šalje policiju.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Aca Lukas

Razumem ga

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, Popović je prijavio Lukasa policiji nakon što je u emisiji "Nikad nije kasno" video da pevač nosi isti ručni sat kakav je njemu ukraden tokom pljačke kuće na Bežanijskoj kosi početkom marta ove godine. Lukas kaže da razume Popovića i njegovu reakciju, ali ne i zašto njega nije pozvao.

- Ne znam da li je Popović prijavio ili ne, ali to nije ni bitno. Razumem i njega, ipak je to velika vrednost, pa čoveku svašta padne na pamet! Samo, mogao je i mene da pita, ja bih mu doneo sat, ali dobro. Moj sat je regularan, nikada ne kupujem stvari sumnjivog porekla - kaže folker.

Prema njegovim rečima, on je na saslušanje u policiji doneo sporni sat, ali je istragom utvrđeno da nije u pitanju ukradeni predmet jer se ne poklapaju serijski brojevi dva sporna proizvoda.

Lukas: Moj sat je regularan, nikada ne kupujem stvari sumnjivog porekla

- Policija je tu da radi svoj posao. Ja sam doneo svoj sat na uvid i sve je bilo čisto i regularno! U svakom slučaju, ne vidim tu sada nešto bitno - kaže Lukas.

On navodi i da, pored svega, želi Popoviću mnogo sreće i da se konačno rasvetli krađa i pronađu ukradeni predmeti.

- Iz sveg srce želim Saletu da pronađe svoj sat! Inače, u Beogradu ovakav model sata audemars piguet ima sigurno više stotina ljudi! Možda se i nađe neki kreten koji će kradeni sat u Beogradu da kupi i nosi ga po gradu! Svakako, srećno u daljoj istrazi - zaključio je poznati pevač.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Lopovi odneli sef

Podsetimo, za spornu pljačku koja se dogodila 8. marta ove godine optužen je Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže (46), koji je uhapšen avgusta. On je optužen da je 8. marta ove godine preskočio ogradu visoku oko 2,5 metara, ušao u dvorište, a zatim i u vilu vlasnika "Grand produkcije", koja je bila otključana. Iz spavaće sobe supružnika Popović ukrao je sef sa zlatnim nakitom i devet satova, a vrednost ukradenih predmeta veća je od 12 miliona dinara.

Popović se pravi lud

Povodom ovog slučaja oglasila se i produkcijska kuća "Grand", čiji je Popović vlasnik, koja je oštro negirala da je Aca Lukas saslušan u policiji zbog ukradenih satova iako nam je to sam pevač potvrdio!

- Direktor "Grand produkcije" šokiran je napisima pojedinih medija, koji su na naslovnoj strani doneli vest da je Aca Lukas saslušan u policiji zbog krađe njegovih satova. Napominjemo da Saša Popović prvi put čuje za tako nešto, te da je reč o notornoj laži i informaciji koja ima za cilj da uruši ugled pomenutog pevača - navodi se u saopštenju pres službe "Granda".

UKRADENI SATOVI
Breitling superocean heritage - od 3.000 do 5.000 američkih dolara Breitling Bentley motors 18k gold - 21.000 dolara
Cvstos Challenge R 50 chrono - od 10.000 do 70.000 dolara Franck Muller Long Island - od 5.000 do 19.000 dolara
Franck muller Conquistador cortez king - od 5.000 do 35.000 dolara Rolex - od 3.000 dolara pa naviše
Audemars piguet (dva muška sata) - od 2.000 do 45.000 dolara Audemars piguet (jedan ženski) - od 2.000 do 45.000 dolara

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading