PRENOS NA FEJSU: Nesvakidašnji incident u Borči! Policijskim autom divljao po gradu!

Autor:

Hronika

28.09.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Ž. uhapšen je zbog sumnje da je divljao policijskim automobilom! Nesvakidašnji incident odigrao se u četvrtak oko 11.30 u Borči, a osim Saši Ž., lisice na ruke stavljene su i saobraćajnom policajcu Z. Đ., koji mu je dao ključeve službenog automobila i bahatu vožnju sve vreme pratio sa zadnjeg sedišta.

Foto: facebook.com
Dobijao pohvale preko drušhtvene mreže

Prvenstvo prolaza

Na početku snimka jasno se vidi kako bahati mladić sa ključevima u ruci prilazi vozilu. On je pritom ushićen zbog toga što će sesti za volan policijskog automobila, što mu je oduvek bila želja.

 Saša Ž.: Dosta ste me hapsili, lopovi! Da i ja jednom zabodem ključeve muriji, u usta vam se poserem

- Dosta ste me hapsili, lopovi! Sad ću dušu da vam izvadim. Da i ja jednom zabodem ključeve muriji, u usta vam se poserem - rekao je Saša Ž., pa ušao u vozilo, pokušavajući da upali sirenu.

Pomahnitali muškarac potom je povikao: "Da vidimo kako ide ova nakaza, mamu vam je*em. Dosta ste vi mene jurili."

Saša Ž. je u rikverc izašao s parkinga komentarišući kako on ima prvenstvo i da ostali vozači treba da sačekaju da se on uključi u saobraćaj.

BAVI SE PRODAJOM VOZILA

Saša Ž. je na Fejsbuku često objavljivao fotografije polovnih automobila, pa se pretpostavlja da se bavi otkupom i prodajom vozila. Na slikama koje su okačene vidi se da ima veliki asortiman starijih vozila po povoljnoj ceni, a ima i one malo luksuznije. Kada je otkup u pitanju, Saša Ž. kupuje automobile u vrednosti od 50 do 10.000 evra.

- Alo, murija ima pravo prvenstva, pi*da ti materina - povikao je bahati vozač, pa dodao gas.

Sa zadnjeg sedišta saobraćajac Z. Đ. mu je dobacio da ne vozi brzo, na šta mu je Saša Ž. odgovorio: "Neću mnogo, dobro ovo ide. Imamo i sirenu, kupio je ne bih, ali je nova. Ljudi, pandurski auto ide do jaja, ali nisam zainteresovan za kupovinu, hvala puno, prijatno - rekao je Saža Ž. pratiocima na Fejsbuku.

Parkirao se

U jednom trenutku pomahnitalom vozaču vožnja je dosadila, pa je skrenuo u sporednu ulicu i parkirao se.

- Kakve li su ovo sirene ovde, moram da pipnem - rekao je Saša Ž., a onda aktivirao policijsku sirenu i uznemirio meštane.

Na snimku se vidi i da vožnja službenog automobila nije jedini prekršaj koji je bahati mladić počinio. Naime, on nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading