Evo da li je predsednik suda imao S*KS SA KOLEGINICOM ZA NOVAC?

Autor:

Hronika

03.09.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala koji je potresao pravosuđe pošto su u javnost dospele obnažene fotografije sudije Marije Janjićijević iz Vranja, podneta je disciplinska prijava protiv nje, ali to nije sve. Sada se predsednik Osnovnog suda u Vranju Stojadin Stanković oglasio povodom čitave afere i otkrio da li je i sam bio u seksualnim odnosima sa koleginicom bludnicom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Povodom tekstova I fotografija objavljenih u više dnevnih listova, a koji se odnose na sudiju Osnovnog suda u Vranju Mariju Janjićijević i kojima se ukazuje na njeno ponašanje suprotno Etičkom kodeksu sudija izdaje sledeće:

"U skladu sa Ekičkim kodeksom sudija je dužan da se u obavljanju sudijske funkcije i u postupcima van suda ponaša na način koji doprinosi očuvanju ufleda i dostojanstva suda i sudija i da se uzdržava od nedoličnih postupaka kao i postupaka koji mogu narušiti poverenje javnosti u sudu što važi i za sudiju Mariju Janjićijević.

Zbog objavljenih fotografija i navoda u tekstovima, a koji ukazuju na ponašanje sudije Marije Janićijević obavio sam konsultacije sa predsednikom Vrhovnog kasacionog suda Dragomirom Milojevićem koji mi je saopštio da je podneo prijavu disciplinskom tužiocu radi pokretanja postupka i utvrđivanja eventualne odgovornosti sudije Janićijević. U navedenom postupku nadležni organi će utvrditi sve relevantne činjenice i doneti odgovarajuće odluke što je svakako u interesu i ovog suda i svih sudija.

Takođe, odgovorno izjavljujem da su navodi koji su izneti u pojedinim tekstovima o mojoj navodnoj vezi sa sudijom Marijom Janićijević i njenom sestrom Aleksandrom Ilić potpuno neosnovani i neistiniti."

Predsednik Osnovnog  suda u Vranju

Stojadin Stanković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading