S*KS SKANDAL: Disciplinska prijava protiv sudije

Autor:

Vesti

30.08.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala koji je pre sedam dana potresao pravosuđe pošto su u javnost dospele obnažene fotografije sudije M. J. iz Vranja, kao i izjave svedoka koji tvrdi da ona, osim u sudnici, novac zarađuje i kao prostitutka, nadležni su juče preduzeli prve korake u vezi sa tim slučajem. Za početak, podneta je disciplinska prijava protiv nje, rekao je predsednik Visokog saveta sudstva Dragomir Milojević za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Kao predsednik, podneo sam disciplinsku prijavu protiv M. J. disciplinskom tužiocu VSS zbog povrede etičkog kodeksa, a on će odlučiti ima li elemenata da se pokrene postupak. S obzirom na medijske napise postojale su indicije da se podnese disciplinska prijava, to ne znači da je došlo do povrede kodeksa, to ćemo videti, ali sve mora da se ispita - kaže Milojević.

Tužilac VSS će odlučiti ima li elemenata da se pokrene postupak

Foto: Srpski telegraf
ŠOKIRALA JAVNOST Sudija iz Vranja M. J.

On napominje da je u pitanju veoma "osetljiva stvar" i da će o tome na dalje odlučivati nadležni tužioci.

Podsećamo, Srpski telegraf je pre sedam dana objavio priču da sudija M. J. radi kao prostitutka. Kako smo otkrili, ona bira klijente van Vranja, većinom bogate Albance iz Preševa i okoline, ali i s Kosova. Tarifa za seks je od 300 do 600 evra.

Te kompromitujuće detalje iz života sudije iz Vranja otkrio je biznismen Z. C., koji tvrdi da je sa sudijom u vezi bio oko četiri meseca i da joj je za to vreme dao nekoliko desetina hiljada evra. E. S. T.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading