NASTAVAK PRIČE KOJA TRESE NAŠE PRAVOSUĐE: Pokrenuta istraga zbog afere "sudija za pare"!

Autor:

Hronika

31.08.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala koji je potresao pravosuđe pošto su u javnost dospele obnažene fotografije sudije M. J. iz Vranja, kao i izjave svedoka koji tvrdi da ona, osim u sudnici, novac zarađuje i kao prostitutka, podneta je disciplinska prijava protiv nje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Naime, nakon što je predsednik Visokog saveta sudstva Dragomir Milojević podneo tužiocu disciplinsku prijavu protiv sudije M. J. zbog kršenja etičkog kodeksa, kako saznajemo, ona je podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg ljubavnika Z. C., koji je obelodanio da se ona bavi prostitucijom.

Podsećamo, Srpski telegraf je objavio priču da sudija M. J. radi kao prostitutka. Kako smo otkrili, ona bira klijente van Vranja, većinom bogate Albance iz Preševa i okoline, ali i s Kosova. Tarifa za seks je od 300 do 600 evra. Upravo te kompromitujuće detalje iz života sudije iz Vranja otkrio je biznismen Z. C., koji tvrdi da je sa sudijom u vezi bio oko četiri meseca i da joj je za to vreme dao nekoliko desetina hiljada evra. Za nanetu sramotu M. J. sada krivi bivšeg ljubavnika, pa je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog proganjanja, na osnovu koje je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju pokrenulo istragu.

Sudija je dala izjavu OJT, njen mobilni telefon je na veštačenju i tužilaštvo je naložilo policiji da ispita ceo slučaj. Do zaključenja broja nismo uspeli da stupimo u kontakt sa sudijom jer broj koji posedujemo nije bio dostupan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading