POLICIJA RAZOTKRILA NOVOSADSKOG PIROMANA! Rešena 2 slučaja paljenja automobila!

Autor: Republika

Hronika

19.08.2018

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je rešila dva slučaja paljenja automobila policijskih službenika u Novom Sadu i utvrdila da je ista osoba učinila oba krivična dela, izjavio je danas direktor policije Vladimir Rebić.

RepublikaFoto: Tanjug
Vladimir Rebić

On je rekao da je uznemirujuća činjenica da je bilo serije sedam-osam paljenje automobila od kojih su neki u vlasništvu policijskih službenika i dodao da se intenzivno radi na rešavanju svih slučajeva.

- Na području policijske u Novom Sadu rešili smo dva krivična dela izazivanja opšte opasnosti, jer su dva vozila policijskih službenika bila oštećena odnosno delimično uništena - rekao je Rebić.

Kako je istakao, utvrđeno je da je jedna ista osoba učinila oba krivična dela.

- Još u dva preostala slučaja imamo dobar trag i vrlo brzo će biti procesuirani izvršioci krivičnih dela - naveo je on i dodao da je rešavanje ostalih krivičnih dela u fokusu policije, ali da to nije jednostavno dokazati za dan ili dva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading