NE SME NI MUVA DA PROLETI! Sahrana brata ubice Danke Ilić biće održana pod JAKIM POLICIJSKIM SNAGAMA: PRILAZ GROBLJU ZATVOREN!

Autor:

Hronika

11.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je već nešto pre 12.30 blokirala prilaz groblju.

NE SME NI MUVA DA PROLETI! Sahrana brata ubice Danke Ilić biće održana pod JAKIM POLICIJSKIM SNAGAMA: PRILAZ GROBLJU ZATVOREN!

Foto: Republika, Facebook

Dalibor Dragijević bi trebalo da bude sahranjen danas u 14 časova na groblju u Zlotu.

Dalibor Dragijević, koji je uhapšen zbog sumnje da je pomagao bratu Dejanu Dragijeviću u premeštanju tela dvogodišnje devojčice Danke Ilić, biće sahranjen danas u 14 sati na groblju u Zlotu.

Policija je već nešto pre 12.30 blokirala prilaz groblju, a novinari su udaljeni sa lica mesta, kako javlja ekipa portala Republika.


Groblje u Zlotu je danas ponovo bilo blokirano od strane policije koja je vraćala sve automobile koji su se tamo uputili. Tri policijska vozila su stigla do groblja, gde će u 14 časova biti obavljena sahrana brata ubice male Danke Ilić.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 


Daliborovi brat i otac neće prisustvovati sahrani jer im to nije odobrio Viši sud u Zaječaru.

Podsetimo, Dalibor je preminuo nepunih 48 sati nakon hapšenja zbog sumnje da je učestvovao u premeštanju tela dvogodišnje devojčice sa deponije u blizini Banjskog Polja.

Njegov otac se u tužilaštvu branio ćutanjem, dok Dalibor saslušanje nije dočekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading