POLICIJA SE BOJI NAJCRNJEG SCENARIJA! Da li su monstrumi RASKOMADALI Dankino telo?!

Autor:

Hronika

05.04.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ne isključuje ni tu mogućnost, ali je uzima sa rezervom.

POLICIJA SE BOJI NAJCRNJEG SCENARIJA! Da li su monstrumi RASKOMADALI Dankino telo?!

Foto: ST/Nemanja Pančić, facebook

Policija i danas intenzivo traga za telom tragično nastradale Danke Ilić. Međutim, ono od čega policija strahuje je, da je telo nesrećne devojčice možda raskomadano. 

Povučeni bogatom praksom, istorijom, ali i nedavnim zločinima, pripadnici policije ne isključuju ni tu mogućnost, ali je svakako uzimaju kao rezervu.

Podsetimo, Načelnik Uprave kriminalističke policije, Ninoslav Cmolić, rekao je da se ubijena devojčica Danka Ilić probudila u kolima i da ju je nakon toga jedan od osumnjičenih udavio.

Naime, nakon što su automobilom udarili Danku, oni su mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je devojčica bila živa i u jednom momentu se probudila!

"Po njihovim navodima stali su da uriniraju blizu kuće. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u gepek. Na GPS-u je zabeleženo čudno kretanje njihovog vozila. Priče im se ne poklapaju o davljenju deteta, jer se dete probudilo u toku vožnje i suvozač je udavio Danku, a oni ne mogu da se dogovore ko je izvršio davljenje, a kasnije su je bacili na deponiju", rekao je načelnik UKP i dodao:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com, Facebook

 

"Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se seti gde je ostavio telo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu deteta. Danka je bila u nesvesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tela na deponiji", ispričao je Cmolić.

Tokom istrage nestanka, a kasnije i ubistva Danke Ilić, u javnosti se mnogo raspravljalo o navodnom curenju informacija iz policije u medije. Jedan policajac iz Bora je čak uhapšen zbog odavanja tajni iz istrage, iako još uvek nismo saznali kome, kako i zašto ih je odavao.

Jučerašnje otkriće detalja svirepog ubistva Danke Ilić ukazuje na to da je policija tokom potrage za nestalom Dankom Ilić zapravo uspela da sakrije od curenja u javnost sve najvažnije detalje bitne za rešavanje slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pera

05.04.2024 14:03

Takozvani serumi istine su odavno otkriveni i koriste se upravo u ovako kompleksnim slučajevima Hipnoza takodje. Prema tome...za sat vremena ima da se sete i koliko su bili teški na rodjenju..