REPUBLIKA SAZNAJE! Marica na putu ka kući ubice iz Zlota! (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.04.2024

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta!

REPUBLIKA SAZNAJE! Marica na putu ka kući ubice iz Zlota! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, facebook

Kako nam javljaju reporteri iz sela Zlot, na putu ka kući Dejana Dragijevića proletela je jedna marica.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je obavestio Srbiju da je Danka Ilić, devojčica za kojom se tragalo 10 dana ubijena, a da su dvojica ubica priznala zločin. 

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Nakon desetodnevne opsežne akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su uspeli da uhapsi S.J. (50) i D.D. (50), iz sela Zlot i Luka, zbog sumnje da su ubili devojčicu.

Osumnjičeni su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je MUP juče.

ZA REPUBLIKU GOVORIO DEJANOV OTAC RADE

- Teško mi je, ne mogu da pričam, a i ne znam šta bih rekao.. Odveli su mi i mlađeg sina Dalibora i juče i danas ujutru da da izjavu. I supruga i ja smo srčani bolesnici, juče je zbog nas dolazila Hitna pomoć - rekao je Rade Dragijević za Republiku.

On je dodao i da su njih dvojica kobnog dana krenuli na teren da zamene vodomere u Banjskom polju, a kako naš reporter sa lica mesta javlja čovek je vidno uznemiren i potresen situacijom.

Podsećamo, nakon što je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić juče objavio, pretražuje se i teren u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za teško ubistvo, a gde se veruje da je prebačeno telo.

Pretraga se vrši i na još nekoliko lokacija, a, između ostalog pretražena je i kuća jednog od osumnjičenih, Srđana Jankovića u selu Luka.

Srđan Janković i Dejan Dragijević, inače radnici JKP "Vodovod", uhapšeni su juče ujutru, a prema informacijama koje je MUP podelio, oni su priznali i u potpunosti opisali zločin. Prema njihovom priznanju, devojčicu su udarili automobilom "Fijat panda", a potom je ugušili i telo bacili na deponiju.

Oni su zločin učinili kada su krenuli na radni zadatak, a policiji su izjavili da su bili pijani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

05.04.2024 14:00

Hvala našem dragom prešedniku što nas on o svemu obavesti,da nije njega kud bi mi,hvala bogu što nam ga bog dade. Sve bi ove ministre otpustio,šta oni znaju,dobro je on njima rekao vi ste ništa bez mene. Nekim je to izgovorio🤝