OTAC UBICE U SUZAMA! IDE PO DVORIŠTU: Sve oči su uprte u ovaj deo imanja - Komšije u šoku zbog ubistva male Danke!

Autor:

Hronika

04.04.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok policija pretražuje imanje ubice Srđana Janković, njegov otac ide oko kuće i plače, svi iščekuju pronalazak tela, jer je potraga za njim ušla u sedmi sat.

OTAC UBICE U SUZAMA! IDE PO DVORIŠTU: Sve oči su uprte u ovaj deo imanja - Komšije u šoku zbog ubistva male Danke!

Foto: Republika, Društvene mreže

Sve oči su uprte u imanje ubice male Danke Ilić, Srđana Jankovića, budući da je potraga za njenim telom ušla u sedmi sat.

Kako javljaju reporteri Republike otac ubice Srđana Jankovića, u suzama obilazi oko kuće, iščekujući da svakog momenta policija pronađe telo nesrećne devojčice.

Podsetimo, kako je Republika već pisala Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, uhapšeni su pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2), a potraga za telo devojčice dodatno je otežana, zbog toga što su u momentu kada su je ubili bili pod dejstvom alkohola i nisu navodno znali da pokažu tačnu lokaciju na kojoj su ga zakopali.

Ono što je sigurno jeste da su priznali da su dvogodišnju devojčicu 26. marta udarili službenim automobilom "fiat panda". Navodno je Janković bio za volanom. 

Komšije ubice su potpuno šokirane ovim događajem, i navode kako ne mogu "da dođu sebi".

- Niko ne može da poveruje u ovo što se dogodilo. Sve vreme iščekujemo iako znamo svi da su ispunjenje naše najcrnje slutnje. Već je objavljeno da su priznali ubistvo, ali je strašno što i dalje ne mogu da nađu telo. Jadna njena porodica - kukaju na sav glas komšije nesretnih Ilića.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog potpisa i linkovanja izvora, a to je redakcija Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ДАНКА

04.04.2024 15:29

Све им треба запалити, а њих двојицу осакатити до непрепознатљивости, обојици треба осећи обе руке и обе ноге и ископати по једно око. Да крепају у највећим боловима и мукама.

Odgovori 55 8
Bogdan

04.04.2024 17:14

Tretirati ih kao Rusi teroriste nedavno. Da ih priljuce na visok napon za pocetak da pocrne.

Odgovori 30 7
Pravda

07.04.2024 20:59

Samo smrtna kazna da se izvrsi nad monstrumima i pravda ce biti koliko toliko zadovoljena.