POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE! Rumunka poslala slike kao navodni dokaz da na snimku iz Beča nije Danka!

Autor:

Hronika

03.04.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski sajt "Kosmo" tvrdi da je pronašao dve žene i dete na osnovu snimka koji je snimio Srbin koji živi u Beču za koje se sumnja da je nestala Danka Ilić iz Bora u Srbiji.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE! Rumunka poslala slike kao navodni dokaz da na snimku iz Beča nije Danka!

Foto: Facebook, shutterstock

Nedavni slučaj u kojem su dve žene iz Rumunije pogrešno optužene za otmicu devojčice iz Srbije izazvao je veliku paniku i strah među njima. A.C.S. (36), rumunska državljanka koja živi i radi u Beču, izrazila je svoju uznemirenost situacijom.

Nakon što je njen lik greškom povezan sa slučajem nestanka devojčice, A.C.S. je prošla kroz teške trenutke strepnje i zabrinutosti za sopstvenu bezbednost, ali i za svoje dete i majku.

U razgovoru sa novinarima, A.C.S. je izrazila svoju duboku zabrinutost i strah koji je proživljavala od trenutka kada je postala meta medijske potrage. Njena emotivna priča o strahu od mogućih posledica i strepnji za sopstvenu bezbednost dodatno je naglasila koliko je ovakva situacija bila traumatična za nju i njenu porodicu.

Foto: Republika, Društvene mreže

Podaci o nestaloj Danki Ilić

- Šta da vam kažem? Od nedelje se osećam kao da sam u paklu! Bila sam u Velsu kada su me noću preplavile poruke da se video sa mojim licem deli po svim društvenim mrežama, na televiziji u Rumuniji i Srbiji, i da me traže zbog nestale devojčice. Odmah sam otišla u policiju u Velsu i zamolila za pomoć, ali su me poslali kući i savetovali da se obratim policiji u mom bečkom okrugu. Juče sam bila u policiji u 21. okrugu, molila sam ih da mi pomognu i zaštite, mene, moje dete i moju majku. Međutim, samo su me poslali kući. Danas je situacija postala alarmantna, jer je moje lice bilo prepoznatljivo u svim medijima. Bila sam veoma uplašena, nisam znala šta da radim, strah me je obuzimao da ću izgubiti posao - ispričala je A.C.S. za Kosmo.

 

 

Nakon što su fotografije žena bile objavljene u medijima, bečka policija je stupila u kontakt sa A.C.S. i pružila joj podršku.

Fotografije žene i njene ćerke koja liči na Danku ilić možete videti OVDE.

Takođe, njena koleginica B.S. je istakla važnost pravilnog reagovanja u vanrednim situacijama, pružajući podršku A.C.S. i izražavajući nadu da će slučaj biti rešen na najbolji mogući način, uz pronalazak nestale devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading