"DANKA NIJE MOGLA SAMA DA IZAĐE IZ DVORIŠTA" Nove šok informacije o slučaju koji potresa Srbiju!

Autor:

Hronika

01.04.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navode, ima i nelogičnosti u ponašanju Ivane Ilić, majke nestale devojčice, sa kojom je Danka bila u trenutku nestanka.

"DANKA NIJE MOGLA SAMA DA IZAĐE IZ DVORIŠTA"  Nove šok informacije o slučaju koji potresa Srbiju!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Stručnjaci iz oblasti bezbednosti smatraju da ne postoji promi šanse da je mala Danka Ilić sama izšetala iz dvorišta i nestala, piše Pink.rs. 

Kako navode, ima i nelogičnosti u ponašanju Ivane Ilić, majke nestale devojčice, sa kojom je Danka bila u trenutku nestanka.

- Činjenica je da dete sa manje od dve godine života, u fizičkom smislu, ne može daleko odmaći u roku od nekoliko minuta. Druga nelogičnost je to što je majka izvela dete na mesto na kom dugo nije bila - rekao je Radiša Roksić, penzionisani načelnik BIA.

Republika

Foto: Printscreen, Facebook, Shutterstock

Danka Ilić 

 

On se takođe osvrnuo i na to što majka nije išla na poligrafsko testiranje.

- Hormonski status trudnice, psihološko stanje i sve ostalo, zapravo čini razlog što majka nije bila na poligrafu, rezultati nisu pouzdani. Poligraf nije dokaz na sudu. To je policijsko sredstvo koje služi za usmeravanje određenih policijskih aktivnosti - objasnio je Roksić.

Direktor Centra za forenzička istraživanja Nenad Šipka tvrdi da Danka nije mogla sama da napusti dvorište.

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Sa stanovništva forenzike, prva stvar od koje treba poći je izjava same majke i konfiguracija terena. Ovde ni u kom slučaju ne može biti govora o tome da je dete samo napustilo to dvorište. Siguran sam da policija radi u više pravaca i to je jedina ispravna metoda. Ja i sada tvrdim da je nemoguće da dete staro dve godine nestane majki iz vida dok ona ode do automobila po vodu za drugo dete - istakao je Šipka.

Mala Danka nestala je u u utorak oko 13.45, a nakon toga po prvi put u Srbiji pokrenut je sistem Pronađi me, srpska verzija Amber alerta.

Potraga za devojčicom ušla je sedmi dan, policija je angažovala sve raspoložive kapacitete i sa istragom se neće stati dok se ne otkrije puna istina o ovom slučaju.

U međuvremenu, Srbin iz Beča poslao je policiji snimak koji je nastao u centru Beča, a na kom se vidi devojčica koja neodoljivo podseća na malu Danku u pratnji dve Rumunke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading