TAČNO NA OVOM MESTU U BEČU SNIMLJENA JE DEVOJČICA KOJA NEVEROVATNO LIČI NA DANKU ILIĆ (2)! Dete se otimalo i vroštalo, Srbin je uhvatio kamerom telefona!

Autor:

Hronika

31.03.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je raspisana i Interpolova poternica za nestalim detetom.

TAČNO NA OVOM MESTU U BEČU SNIMLJENA JE DEVOJČICA KOJA NEVEROVATNO LIČI NA DANKU ILIĆ (2)! Dete se otimalo i vroštalo, Srbin je uhvatio kamerom telefona!

Foto: printscreen/Google Maps, Facebook

Snimak koji je u Beču napravio Srbin koji živi i radi u austrijskoj prestonici i na kojem se vidi devojčica koja liči na Danku Ilić, čiji je nestanak prijavljen 26. marta u Boru, uzburkao je srpsku javnost!

Devojčica sa snimka bila je u pratnji dve žene koje su, kako tvrdi autor snimka, pričale na rumunskom jeziku!

Srpska policija je u noći između subote i nedelje dobila mejl iz Beča u kojem naš državljanin navodi da je video devojčicu koja neverovatno liči na Danku Ilić. On je u mejlu opisao i scenu kojoj je prisustvovao.

- Oko 20 časova sam izašao sa metro stanice "Šotenring" i uledao dete koje se otima i viče. Prvo sam posmatrao, a zatim sam počeo da snimam. Sve se dešavalo na jednoj tramvajskoj stanici koja vodi ka bečkoj Operi. Sa detetom su bile dve žene koje su međusobno pričale na rumunskom. Dozivale su dete nekim imenom, nisam razumeo kojim, ali se devojčica uopšte nije odazivala - naveo je Srbin iz Beča u mejlu u kojem je poslao i snimak deteta na kojem se vidi devojčica Dankinog uzrasta u belo-roze jaknici i cuclom u ustima, a pored nje je "najk" putna torba zeleno-plave boje.

On je poslao snimak našoj policiji koja je alarmirala kolege u Beču. Tim povodom se danas oglasio i portparol austrijske policije, ali i naša ambasada u Beču.

Danas je raspisana i Interpolova poternica za nestalim detetom.

Danka je visoka 85cm, ima smeđu kosu, braon oči a u trenutku nestanka bila je obučena u maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Kako piše na sajtu Interpola, devojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

Ako imate bilo kakva saznanja u vezi nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić odmah pozovite policiju na broj 192.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading