MUŠKARAC (50) IZVUČEN IZ STANA, PA HITNO PREVEZEN U UC KCV: Detalji akcije vatrogasaca, oglasio se LEKAR!

Autor:

Hronika

31.03.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je prevezen na plućno odeljenje Univerzitetskog kliničkog centra u Novom Sadu.

MUŠKARAC (50) IZVUČEN IZ STANA, PA HITNO PREVEZEN U UC KCV: Detalji akcije vatrogasaca, oglasio se LEKAR!

Foto: Instagram/serbialive_novisad

Vatrogasci u Novom Sadu su danas izveli neverovatan podvig spasavajući muškarca iz stana koji je bio zahvaćen plamenom. Incident se desio u Ulici Antuna Urbana 8, a Hitna pomoć je stigla na lice mesta nakon poziva vatrogasaca u 18:37.

Brza reakcija Hitne pomoći

Doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, izjavio je da je ekipa izašla na lice mesta i pružila neophodnu medicinsku pomoć muškarcu starom 50 godina. On je prevezen na plućno odeljenje Univerzitetskog kliničkog centra u Novom Sadu radi daljeg lečenja i dijagnostike.

- Jedno muško lice staro 50 godina prevezeno je na plućno odeljenje UC KCV na dalje lečenje i dijagnostiku. U toku gašenja požara druga ekipa je dežurala je na licu mesta - rekao je Krulj.

Da podsetimo, jutros oko pet sati, u pomoćnom objektu porodične kuće u Grljanu kod Zaječara, tačnije u Ulici Ljubice Radosavljević, izbio je požar koji je odneo život 91-godišnjeg muškarca. Prema nezvaničnim informacijama, vatra se proširila na porodičnu kuću, izazivajući značajnu štetu.

Brza reakcija vatrogasaca

Na sreću, vatrogasci su brzo reagovali na dojavu i stigli su u Grljan sa tri vozila. Njihova efikasna intervencija omogućila je da požar bude lokalizovan i saniran pre nego što je nastala još veća šteta.

Posledice požara

Izgoreo je deo krova pomoćnog objekta, dok je deo fasade porodične kuće uništen. Ova nesreća će ostaviti dubok trag na porodicu koja je izgubila voljenog člana i suočava se sa materijalnom štetom na svojoj imovini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading