ŠTA ZNAČI INTERPOLOV ŽUTI ALARM ZA DANKU ILIĆ: Zbog ovoga je važan i ovako može da pomogne

Autor:

Hronika

31.03.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interpol traga za nestalom Dankom Ilić (2) već šesti dan

ŠTA ZNAČI INTERPOLOV ŽUTI ALARM ZA DANKU ILIĆ: Zbog ovoga je važan i ovako može da pomogne

Foto: PRINTCSREEN/INTERPOL

Interpol poternica


Interpol je pokrenuo žutu potragu za nestalom Dankom Ilić (2) koja je nestala u utorak oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Žuti alarm znači da detalji o Danki i dalje mogu da se menjaju na svakih sat vremena.

Detalji o nestaloj Danka

Danka Ilić (2) je poslednji put viđena u Banjskom polju kod Bora, a prema dostupnim informacijama, može se prepoznati po ušnoj resi i mladežu tamne boje nepravilnog oblika na levoj nadlaktici. Ovi detalji su od suštinskog značaja za sve koji bi mogli imati informacije o njenoj trenutnoj lokaciji.

Nastavlja se potraga u Banjskom polju

Šesti dan intenzivne potrage za Dankom Ilić (2) nije doneo konkretne rezultate, ali nadležne službe i dalje ne odustaju od traganja. Banjsko polje kod Bora i dalje je u fokusu potrage, a apeluje se na sve građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestaloj devojčici, odmah obaveste nadležne organe.


Pozivamo sve građane koji imaju bilo kakve informacije o Danki Ilić (2) da odmah obaveste nadležne organe. Svaka informacija može biti od velike pomoći u slučajevima ovakve vrste, stoga je važno da se građani uključe u potragu i pomognu u pronalaženju nestale devojčice.


S obzirom na dinamičnost situacije, informacije o potrazi za Dankom Ilić (2) mogu biti ažurirane na svakih sat vremena. Molimo građane da prate vesti i budu u toku sa najnovijim informacijama kako bi pomogli u pronalaženju nestale devojčice.

Potraga za nestalom Dankom Ilić (2) i dalje je u toku, a nadležne službe apeluju na saradnju građana u nadi da će Danka uskoro biti pronađena i vraćena svojoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading