EVO KAKO I PO ČEMU MOŽETE PREPOZNATI DANKU ILIĆ! Ima specifičnost na levom uhu, kao i na nadlaktici leve ruke!

Autor:

Hronika

31.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasada Srbije u Beču apelovala je na građane da, ukoliko na teritoriji Austrije prepoznaju nestalu devojčicu Danku Ilić (2) iz Bora odmah jave srpskoj ili austrijskoj policiji.

EVO KAKO I PO ČEMU MOŽETE PREPOZNATI DANKU ILIĆ! Ima specifičnost na levom uhu, kao i na nadlaktici leve ruke!

Foto: Društvene mreže

Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2). Za nestalom devojčicom iz Bora na snazi je žuta poternica.

Žuta poternica predstavlja međunarodnu objavu za pronalaženje nestalih.

Kako piše na sajtu Interpola, devojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

Republika

Foto: PRINTCSREEN/INTERPOL

Interpolova poternica za Dankom Ilić

 

Podsetimo, Danka Ilić (2) je nestala u utorak oko 13 časova u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

- Okrenula sam se kako bih dala vodu drugom djetetu i kada sam pogledala ponovno, više je nije bilo - izjavila je uplašena majka prvog dana kada je nestala njena ćerka.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani. Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju.

Ambasada Srbije u Beču apelovala je na građane da, ukoliko na teritoriji Austrije prepoznaju nestalu devojčicu Danku Ilić (2) iz Bora odmah jave srpskoj ili austrijskoj policiji.

Srpskoj policiji noćas je stigao snimak sa stanice metroa u Beču, na kome se vidi dete koje liči na nestalu Danku Ilić. Naša policija je odmah alarmirala kolege u Beču, a tim povodom se oglasio i portparol austrijske policije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading