EDITA nikad iskrenija: Živela sam u 16 KVADRATA! Bilo je teško odrastati sa bratom koji boluje od DAUNOVOG SINDROMA!

Autor:

Zabava

31.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Edita Aradinović, otvorila je dušu u emisiji "Razotkrivanje" kod voditeljke Milene Videnović, gde je po prvi put detaljno pričala o odrastanju i bolesnom bratu koji je preminuo u 21 godini!

EDITA nikad iskrenija: Živela sam u 16 KVADRATA! Bilo je teško odrastati sa bratom koji boluje od DAUNOVOG SINDROMA!

Foto: Republika

Naime, Editin stariji brat Samir bolovao je od Daunovog sindroma, a iako je ljubav u njenoj porodici bila primarna, nije bilo nimalo lako živeti sa jednim članom koji ima tako tešku dijagnozu. O ovim porodičnim detaljima, lepa pevačica je po prvi put rešila da ispriča u našoj emisiji "Razotkrivanje".

 

 

- On je živeo sa nama bukvalno šest meseci pre nego što je preminuo...Nisam htela da ponesem nijednu njegovu fotografiju upravo zbog majke, jer ne želim da joj budim ta neka osećanja. Ne želim generalno nikakvu vrstu sažaljenja da stvaram kod ljudi, ali ću biti potpuno slobodna da ti ispričam - započela je razgovor Edita, na šta se nadovezala Milena i rekla joj je da nije sažaljenje ako je to njena realnost i život.

Popularna pevačica je zatim počela da priča o najbolnijim trenucima iz svog života.

 

 

- Mojoj mami su u centru za socijalni rad jednom prilikom rekli da je najbolje za nas zdravu decu, za sestru i mene, da on bude u domu. Ona ga je u jednom periodu života, kada je bio mali odvela, ali nije imala srca, nije mogla da ga ostavi tamo i vratila ga je. On je zaista imao teži oblik Daunovog sindroma, bio je jako zahtevan. Pred kraj njegovog života morali smo da ga odvedemo, jer mu je tada bila potrebna konstanta medicinska pomoć. Bio je nekako snažan, jak. Jednim udarcem je mogao da udubi frižider. Kad ga je nešto bolelo, nije znao da se izrazi, pa je udarao glavom o zid, napravi sebi ranu - rekla je Edita u jednom delu priče o bratu i njegovoj smrti koja je ostavila neizbrisiv trag celokupnoj njenoj porodici. Inače, lepa pevačica iznenadila je i priznanjem u kolikom stanu je živela kada se rodila.

- Moja mama je nas odgajala u šesnaest kvadrata. Nas petoro u šesnaest kvadrata. Mama je posle dobila dozvolu zbog brata da se to proširi - rekla nam je iskreno Aradinovićka.

Pored nimalo lakog odrastanja o kome je pričala, jedna od najlepših pevačica na našoj sceni je komentarisala i svoj ljubavni život, bivšeg dečka za koga tvrdi da joj je najveća ljubav, kao i ona njegova. Pričala je o sestri Indiri Aradinović Indi i tuči koja je nedavno izbila između njih dve. Komentarisala je i Jelenu Karleušu koja se naljutila na nju kada je Edita izjavila da njen novi album nije "njena šoljica čaja", kao i mnoge druge stvari iz svog života. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading