PRETIO BIVŠOJ PARTNERKI DA ĆE JE "POLOMITI" Osuđen zbog ugrožavanja sigurnosti!

Autor:

Hronika

29.03.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljenom se stavlja na teret da je krivično delo izvršio na štetu svoje bivše emotivne partnerke.

PRETIO BIVŠOJ PARTNERKI DA ĆE JE "POLOMITI" Osuđen zbog ugrožavanja sigurnosti!

Foto: shutterstock

Dana 28.03.2024. godine u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni D.M. (rođen 1997. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakonika.

Okrivljenom se stavlja na teret da je krivično delo izvršio na štetu svoje bivše emotivne partnerke na taj način što ju je, nakon raskida emotivne veze uporno zvao na telefon i pretio joj da će je sačekati ispred kuće i da će je ,,polomiti“.

Okrivljeni je priznao izvršenje krivičnog dela, navodeći da je to izgovorio u afektu, a imajući u vidu da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu i da je ranije osuđivan Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor koji je rešenjem i određen.

Da podsetimo, po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (rođen 1973. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru.

Policiji je prijavljeno da je osumnjičeni u prethodnim danima bombonama mamio decu da krenu za njim, te da ga je jedan od roditelja sprečio u tome i pozvao policiju, pa kada su na mesto događaja došlo policijski službenici osumnjičeni je zamahnuo desnom zatvorenom šakom u predelu glave policajca koji se izmakao i lišio slobode osumnjičenog.

Imajući u vidu da je veštak utvrdio da se radi o neuračunljivom i procesno nesposobnom licu za koje postoji opasnost da bi boravkom ma slobodi izvršio novo krivično delo, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu donelo rešenje o određivanju pritvora prema osumnjičenom i rešenje o smeštanju osumnjičenog u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading