OVA LOKACIJA JE SUMNJIVA POLICIJI! Pet policajaca sa lampama užurbano stigli do njive pored koje je NESTALA DANKA ILIĆ!

Autor:

Hronika

28.03.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet patrola policije stiglo i vatrogasci stigli su oko 19.30 sati u Banjsko polje na mesto gde je nestala Danka Ilić.

OVA LOKACIJA JE SUMNJIVA POLICIJI! Pet policajaca sa lampama užurbano stigli do njive pored koje je NESTALA DANKA ILIĆ!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Napetost na mestu nestanka male Danke Ilić u Banjskom polju eskalirala je kada su pet patrola policije i vatrogasci stigli na teren oko 19:30 sati. Tokom celog dana, bageri i policajci su marljivo kopali i raščišćavali imanje, dok su nekoliko policijskih inspektora sa baterijskim lampama krenuli na njivu gde su se obavljali radovi.

Reporteri beogradskih medija prenose da vlada velika napetost među meštanima, koji strepe i iščekuju nove informacije o nestaloj devojčici.

Nakon intenzivne aktivnosti tokom celog dana, večeras su pet vozila policije pod rotacijama stigla na teren, a ubrzo su se pridružili i vatrogasci. Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", policija ima osnove za sumnju da je nešto sa nestankom Danke Ilić povezano sa lokacijom pored mesta nestanka.

Roditelji nestale devojčice već više od pet sati se nalaze u policiji gde traje njihovo saslušanje u svojstvu građana.

Situacija se razvija brzo, a javnost ostaje u iščekivanju novih informacija o ovom alarmantnom slučaju nestanka male Danke Ilić. Mediji i nadležne službe nastavljaju sa intenzivnim radom u cilju pronalaženja nestale devojčice. Nastavićemo da pratimo ovu dramatičnu situaciju i obaveštavamo javnost o svim novim detaljima.

Podsetimo, kuća je u ruiniranom i izuzetno lošem stanju, puna starih stvari i otpada, kao da je niko nije posećivao godinama. Smeće je bilo razbacano na sve strane, dajući utisak zapuštenosti i nemara.

Dvorište kuće je puno smeća, bager se nalazi u dvorištu čija je većinska površina prokopana. U dvorištu se nalazi veliki broj pripadnika policije.

Kako saznaje Republika sa lica mesta, teren oko kuće je izuzetno neprohodan, što dovodi u pitanje činjenicu da se devojčica izgubila sama.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading