DA LI OVA PORUKA OCA UKAZUJE NA TO DA JE PORODICI DANKE ILIĆ NEKO PRETIO? Devojčicin otac objavio fotografiju i uznemirujuću poruku!

Autor:

Hronika

27.03.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sistem "Pronađi me" je u ponedeljak aktiviran prvi put u Srbiji.

DA LI OVA PORUKA OCA UKAZUJE NA TO DA JE PORODICI DANKE ILIĆ NEKO PRETIO? Devojčicin otac objavio fotografiju i uznemirujuću poruku!

Foto: Republika.rs, Facebook,

Za devojčicom Dankom Ilić (2) koja je nestala juče oko 14 časova u okolini Bora, danas je dodatno proširena potraga, a njoj su se pridružili i forenzičari i pripadnici beogradske Kriminalističke policije. 

Takođe, kako bi se što pre pronašla devojčica, tokom današnjeg dana su saslušani roditelji deteta Miloš i Ivana Ilić koji su odgovorili na pitanja koja bi mogli biti od značaja za istragu.

Ono što je dodatno zainteresovalo javnost, jeste činjenica da su Ilići nedavno promenili vrata i postavili video-nadzor ispred stana u kom žive, kao i da je pre samo 4 meseca, Dankin otac objavio uznemirujuću fotografiju.

Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk, Miloš Ilić je okačio sliku na kojoj se vidi prljava šoferšajbna njegovog automobila, uz opis u kom se jasno vidi da postoje nesuglasice sa komšijom.

Foto: Fejsbuk

 

Postavlja se pitanje da li je porodica Ilić iz bezbednosnih razloga postavila video-nadzor, kao i mogućnost da im je neko pretio?

Podsetimo, Danka Ilić nestala je u ponedeljak oko 13:45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je u ponedeljak aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu pronadjime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading