U JEKU POTRAGE ZA DANKOM ILIĆ: Muškarac u Užicu pokušao da NAMAMI dete u automobil!

Autor:

Hronika

27.03.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo!

U JEKU POTRAGE ZA DANKOM ILIĆ: Muškarac u Užicu pokušao da NAMAMI dete u automobil!

Foto: pixabay.com

U užičkom naselju Krčagovo, prema rečima očevidaca, došlo je do neprijatne situacije kada je, kako kažu, čovek iz vozila zaustavio dete na oko 30 metara od porodične kuće i nagovorao ga da uđe u automobil.

- Juče oko 18 sati, zaustavio se crveni automobil i detetu je rečeno da su mu roditelji otišli na sastanak i da su zamolili da oni dete pokupe, da uđe u kola kako bi ga odvezli kući. Sva sreća pa je dete odmah shvatilo da nešto nije u redu, jer se kuća nalazi u neposrednoj blizini i počelo je da trči ka svom domu. Dete je jako potreseno i van sebe, kaže za @_rina.rs izvor upoznat sa ovim slučajem.

 

 

Pa da podsetimo, drama je počela juče oko 13 sati, kada je, kako je Dankina majka Ivana navela, devojčica nestala dok je ona drugom detetu, trogodišnjem sinu, davala da pije vodu. Prvi put u Srbiji pokrenut je sistem "Pronađi me" po uzoru na Amber Alert za devojčicu Danku Ilić. Objave putem različitih medija – televizijskih i radio emisija, Interneta, SMS poruka, ekrana na bankomatima, autoputevima itd. mogu da dopru do građana koji će zapamtiti lice deteta i potencijalno ga uočiti ili imati validne informacije koje policiji mogu da pomognu u potrazi.

Građanima u Srbiji stigle su SMS poruke sa osnovnim informacijama o nestaloj devojčici. MUP apleuje ako je vidite odmah zovite 192.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading